De necrezut! Ce avere are Vlad Voiculescu. Surpriză imensă în documentul publicat de ministru

De necrezut! Ce avere are Vlad Voiculescu. Surpriză imensă în documentul publicat de ministru
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a surprins întreaga Românie după ce și-a publicat declarația de avere. Deși a întârziat cu aproape două săptămâni așteptarea a meritat având în vedere surpriza oferită de document.

Conform declarației de avere publicate de Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătății nu a avut niciun venit în anul 2020. Surprinzător este faptul că singurii bani primiți au venit chiar la finalul anului, de când a devenit ministur.

Ce avere are Vlad Voiculescu

Dacă vă întrebați cum arată restul declarației de avere a lui Vlad Voiculescu, ei bine, noul ministru al Sănătății deține două terenuri în comuna Brăneşti din judeţul Dâmboviţa. De asemenea, pe lângă acestea, el mai deține și un spaţiu de producţie de circa 100 de metri pătraţi în aceeaşi localitate.

Cam atât despre avere ministrului, deoarece el nu deține nici mașini, nici alte venituri. Surpriza vine însă în economiile ministrului. În declarație de avere, Vlad Voiculescu a precizat că are 31 de mii de euro într-un depozit bancar şi aproximativ 53 de mii de lei într-un cont curent.

De asemenea, ministrul sănătății a acordat în anul 2018 un împrumut în valoare de 222.000 lei.

Ce salariu are Vlad Voiculescu

După cum am menționat anterior, singurele venituri ale lui Vlad Voiculescu sunt cele de când a devenit ministru, iar conform documentului publicat, ministrul Sănătății a primit în luna decembrie suma de 3.000 de lei, o sumă destul de mică pentru un politician.

Spre deosebire de ceilalți miniștri Vlad Voiculescu a fost ultimul care și-a publciat declarația de avere, deși, în mod normal, aceasta trebuia publicată în termen de 30 de zile de la data numirii sau a alegerii în funcție ori de la data începerii activității.

În acest context, el riscă o amendă pentru nedepunerea în termen a declaraţiilor de avere şi de interese, amendă ce începe de la 50 lei la 2.000 lei.