Andreea Mantea a fost amendată. Vedeta Kanal D a ajuns în fața judecătorilor. Ce decizie a luat

01 feb. 2021
Andreea Mantea a fost amendată. Vedeta Kanal D a ajuns în fața judecătorilor. Ce decizie a luat
Andreea Mantea. Sursa: Facebook

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România a trecut prin momente total neașteptate după ce s-a ales cu amendă. Bruneta de la Kanal D nu a renunțat însă și a ajuns chiar în fața judecătorilor.

Andreea Mantea a avut probleme cu autoritățile în urmă cu câteva luni. Totul s-a întâmplat în trafic, atunci când aceasta a o fost amendată în trafic. Decizia însă nu a fost pe placul brunetei.

Andreea Mantea, în fața judecătorilor

Cu alte cuvinte, bruneta s-a adresat Judecătoriei Sectorului 1 și a înaintat o cerere către Instanță, pe care însă magistrații au respins-o recent.

După ce a fost prinsă de către oamenii legii, vedeta de la Kanal D a decis să își facă dreptate și a contestat amenda primită în timp ce conducea. Totuși, lucrurile nu s-au întâmplat așa cum și-ar fi dorit ea.

Prima sentință a magistraților arată că cererea prin care Andreea solicita anularea procesului verbal de contravenție este respinsă.

Ar putea scăpa de amendă

Totuși, decizia dată de judecători nu este definitivă, iar Andreea Mantea mai are șanse să schimbe situația la următorul apel.

”Respinge plângerea contravențională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București.

Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței, 28.01.2021, se arată în textul deciziei de la Tribunal”, se arată în decizia luată de judecători.

Secretul Andreei Mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai sincere vedete din showbiz-ul românesc, însă la capitolul viață amoroasă, vedeta a preferat să fie discretă de această dată.

În urmă cu ceva timp, vedeta a mărturisit că preferă să își țină departe de ochii oricui relația pe care o are în prezent, iar decizia a luat-o în urma experienței acumulate în ultimii ani.

Totuși, nu este exclus ca bărbatul pe care Andreea Mantea îl iubește să apară în curând pe micile ecrane, chiar vedeta a spus că ”poate într-o zi”, acest lucru se va întâmpla.

”Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!

Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”, mărturisea Andreea Mantea.