Acuzații extrem de grave la adresa ministrului Sănătății! Vlad Voiculescu ar fi mințit crunt! Când va afla toată lumea, va fi distrus

03 feb. 2021
Acuzații extrem de grave la adresa ministrului Sănătății! Vlad Voiculescu ar fi mințit crunt! Când va afla toată lumea, va fi distrus
Vlad Voiculescu a fost ministru al Sănătății și în Guvernul Cioloș

Vlad Voiculescu a fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, după ce s-a făcut remarcat în cadrul dramei de la Colectiv. De altfel s-a și produs un film cu acest subiect, în care el este prezentat ca un soi de erou. După ce și-a dorit să candideze la Primăria Capitalei și a fost obligat să cedeze în favoarea lui Nicușor Dan, acesta a anunțat că nu mai acceptă nici postul de viceprimar, care-i era alocat întrucât noul edil nu-i răspunde la telefon.

Noua dramă de la Spitalul Matei Balș, unde a izbucnit un incediu, în care și-au pierdut viața mai multe persoane, i-au determinat pe cei de la Opoziție să-i ceară demisia. Însă nu aceasta este cea mai mare problemă a lui Vlad Voiculescu. Ci acuzațiile grave care i se aduc când vine vorba despre CV-ul său.

Deși acesta a fost prezentat ca un tânăr cu multe studii, se pare că ar fi terminat doar liceul și nu ar avea nicio diplomă de licență valabilă. Deocamdată sunt doar zvonuri și nu există o informație clară pe subiect. Celebra Ingrid Mocanu, actual avocat a avut o postare caustică pe facebook, în care a atins zone sensibile. A primit mii de aprecieri.

Acuzații grave la adresa lui Vlad Voiculescu

„Se pare, deocamdată pe surse, că ministrul sănătății nu ar avea diplomă de licență, deși ar fi petrecut 11 ani în Austria, tocmai pentru a o obține, ci ar avea doar un curs de un an. Altfel spus, ar avea doar Bac-ul luat la Liceul din Pucioasa.

Chiar dacă în România impostura nu mă mai surprinde, mă șochează cum a putut accede într-o bancă într-o funcție de conducere. Din informațiile publice, s-ar fi lăudat că ar fi fost CEO (ceva director) la o bancă. Totuși, la bănci, pentru a fi CEO trebuie să fii autorizat de Banca Centrală a statului respectiv, pe baza unui dosar foarte consistent.

Adică Austria autoriza un CEO doar cu Bac la Pucioasa? (vă reamintesc faptul că nu avea nici acel ”curs” de un an).
Or, îmi este mai mult decât clar acum că nu avea cum să fie CEO sau orice tip de director la vreo bancă din Austria… cel mult la un ghișeu la caserie… dar nici acolo fără diplomă de facultate nu te prea primesc.

PS – și vă mai anunț că vă mai pleacă un creier, măi haștago-fili: fiica mea, dublă olimpică națională, la mate și astro/fizică, a fost admisă, după o selecție extrem de dură, la o prestigioasă facultate ”din afară” (și în Marea Britanie fusese admisă anterior, dar, dat fiind Brexit, și dificultatea obținerii finanțării pentru ”țăranii” din UE, nu va merge acolo 🙂 ) … rămâneți cu Vlăduț, dragi haștagi! Vă meritați reciproc!!!”, a scris Ingrid Mocanu pe facebook.