Sărbătorește primăvara cu Gino Rossi și Marilyn Monroe! Noua colecție în ediție limitată este disponibilă la CCC.

23 apr. 2024
Sărbătorește primăvara cu Gino Rossi și Marilyn Monroe! Noua colecție în ediție limitată este disponibilă la CCC.

Noua colecție Gino Rossi x Marilyn Monroe în ediție limitată, aparent simplă, încântă prin eleganță și feminitate demne de un simbol al stilului precum Marilyn Monroe. De la pantofi eleganți la sandale confortabile și chiar mici genți – colecția combină senzualitatea, glamour-ul Hollywood al anilor ’50, ’60 și o eleganță subestimată.

Designerii ne invită într-o călătorie inspirată de garderoba lui Marilyn Monroe, demonstrând că stilul ei cochet și plin de sex appeal este atemporal.

Fiecare produs din colecția Gino Rossi x Marilyn Monroe dezvăluie un strat diferit de feminitate, inspirat de simbolul stilului de la Hollywood. Tocurile înalte, stiletto, cu brățară ce cuprinde glezna vor complimenta atât o rochie lungă, cât și un costum. Pantofii eleganți spun o poveste despre eleganță – tocul de înălțime medie, cu decupaj superficial și un vârf ușor alungit fac acești pantofi extrem de rafinați. Sandalele cu toc și benzi subțiri de piele sunt senzuale și cochete, ceea ce le face să se potrivească perfect cu rochiile lejere și aerisite. Versiunea plată a acestor sandale este o combinație între confort și tandrețe feminină. 

Gențile lucioase alungite, tip baghetă, sunt perfecte pentru o ocazie specială în care ai nevoie să îți încapă mai multe lucruri. Aspectul lăcuit și închiderea convenabilă cu capse este foarte utilă pentru ieșiri. Geanta ceva mai mare având o curea lungă este ideală pentru purtarea de zi cu zi.

Colecția capsulă este disponibilă în culorile adorate de orice femee: roșu pasional, negru pătrunzător, bej subtil și alb conservator. Accesoriile tip bijuterie sunt auriu vintage și îmbunătățesc aspectul atemporal al produselor.

Fiecare pereche de încălțăminte din colecția Gino Rossi x Marilyn Monroe vine în cutia ei ediție limitată. Este decorată cu imaginea lui Marilyn Monroe și unul dintre cele mai cunoscute citate ale ei se regăsește în interior, sub capac. În această cutie roșie elegantă vei găsi și un sac de pantofi cu logo, perfect pentru călătorii.

Colecția Gino Rossi x Marilyn Monroe este disponibilă din în magazinele CCC  selectate, în aplicație și pe ccc.eu.