Ce facultate surprinzătoare a terminat Anamaria Prodan și ce avere are. Care a fost primul ei job? Nu are nicio legătură cu ce face acum

02 feb. 2021
Ce facultate surprinzătoare a terminat Anamaria Prodan și ce avere are. Care a fost primul ei job? Nu are nicio legătură cu ce face acum
Anamaria Prodan împreună cu soțul său Laurențiu Reghecamf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România. Aceasta a strâns o avere colosală până acum, fiind cea mai renumită impresară de fotbaliști din România. Deși nu a vrut niciodată să o estimeze în bani, luxul în care trăiește ne arată că este milionară în euro. Căsătoria ei din 2008 cu Laurențiu Reghecamf a însemnat un surplus financiar pentru aceasta.

”Nu am spus niciodată și nici n-o s-o spun vreodată ce avere am. Eu am zis că fac parte din cei care nu-și doresc să fie într-o poziție, în Forbes. Mai în glumă, mai în serios, mă uitam la junătate dintre ei și mă gândeam: Domne, dacă ar avea măcar o doime din banii pe care îi am eu, ar fi fericiți.

Eu muncesc pentru banii aștia și fac sacrificii. Îmi trăiesc viața foarte frumos și știu că am pe umeri o chestie așa și îmi doresc foarte tare să duc mult mai sus numele mamei, pe care l-a zidit cărămidă cu cărămidă și de asta am grijă de copii pei, ca ei să ducă mai departe numele”, a declarat Anamaria Prodan pentru VoxBiz.

Ce studii are Anamaria Prodan și care a fost primul ei job?

Puțini își imaginează de facultate a terminat Anamaria Prodan. Aceasta a fost de mică foarte ambițioasă și a vrut să facă bani, așa că de școală s-a ocupat, însă nu la intensitatea maximă. Totuși ea a absolvit cu succes liceul „Zoia Kosmodemianskaia” din București, secția filologie, iar apoi a studiat Dreptul. Însă nu la stat, ci la privat, mai exact la Universitatea Ecologică.

Anamaria Prodan și Gigi Becali se află într-un conflict deschis în această perioadă

Înainte de a-și descoperi pasiunea pentru impresariat, Anamaria Prodan a fost jurnalistă la începutul carierei. E a scris articole pentru publicațiile „Ciao!”, „Indiscret” și „Ora”. Apoi a fost invitată în echipa emisiunii Procesul Etapei de la Pro TV și de aici a început ascensiunea ei. A câștigat milioane din fotbal, dar nu s-a desprins niciodată nici de televiziune.

Anamaria Prodan a câștiga mulți bani și din televiziune

Ea a avut propria ei emisiune mai întâi la Romantica TV: „Pe contre cu Anamaria Prodan„. Apoi, împreună cu soțul său, Laurențiu Reghecamf au lansat reality show-ul „Prodanca și Reghe” la Antena Stars, care a avut 6 sezoane: I – Dragoste în prelungiri, II – Aventură Americană, III – La plăcinte înainte, IV – Afaceri de familie, V – Fascinați de România, VI – Relații Internaționale. Înainte de pandemie, lansase un nou sezon Prodanca și Reghe, Prețul Succesului, dar acesta s-a finalizat mult mai rapid din cauza restricțiilor.

Anamaria Prodat a mai gazda emisiunii Gospodar fără pereche, difuzată de Pro Tv și a fost lider de audiență de fiecare dată. Pentru fiecare sezon, aceast ar fi încasat 50.000 de euro, conform mai multor surse media.