Contact

E-MAIL: voceabanilor@gmail.com

 

Cine suntem?

VoceaBanilor.ro este un portal de business, care-și propune să prezinte obiectiv cele mai importante informații despre companii, evoluția economică națională și internațională, știri relevante din toate domeniile, totul despre bani, sănătate și life & style.

VoceaBanilor vine în întâmpinarea cititorilor și cu opinii, analize politice și sociale și recomandări. Veți afla care sunt superdestinațiile unde să mergeți în vacanță sau în timpul liber și locurile pe care este bine să le evitați.

Anca AndreiFounder & Publisher

Anca Andrei a fost în ultimii patru ani redactor-șef al Revistei și site-ului Capital, redactor șef la Bugetul.ro și redactor șef și publisher al portalului Antena3.ro.

Cariera în presă și-a început-o la 20 de ani, la Pro TV, apoi a lucrat o perioadă la Libertatea. După câțiva ani în domeniul comunicării politice, în 2016 a intrat în echipa Bugetul.ro, ca redactor-șef. În 2018 a devenit redactor șef al site-ului și Revistei Capital, publicație de tradiție în România, dar cu rezultate modeste în domeniul online. În doar doi ani, site-ul a crescut de 7 ori, iar revista a fost transformată complet.

Anca Andrei a fost bursier al statului francez, a avut o bursă de studii în Italia și o bursă Schuman pentru Jurnalism la Bruxelles, acolo unde a fost și stagiar în cadrul Parlamentului European, la Departamentul de Comunicare al Unității de Finanțe.

Aceasta a absolvit Academia de Studii Economice (ASE), primind și titlul de Ambasador al Facultății de Comerț pentru merite deosebite, Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu, un master profesional în comunicare strategică în Franța, la Centrul European Universitar din cadrul Universității Nancy 2 și în prezent este doctorand în cadrul ASE, Economie și Afaceri Internaționale.

Echipa

Carmen Ciotic – Redactor Șef

George Tănase – Senior Editor

Cristina MelinteRedactor

Marius CostacheRedactor

Dacă vreți să ne trimiteți o știre, ne puteți scrie la voceabanilor@gmail.com