Vacanțe de lux în Egipt la jumătate de preț. Christian Tour vine cu oferte accesibile aproape oricui

18 feb. 2021
Vacanțe de lux în Egipt la jumătate de preț. Christian Tour vine cu oferte accesibile aproape oricui
Steigenberger Aldau Beach Hotel, Hurghada, Egipt

În anul 2019, Egiptul era invadat de turiști și toate resorturile de lux de la malul Mării Roșii funcționau la capacitate maximă. O săptămână în Paradis putea ajunge să te coste chiar și peste 3.000-4.000 de euro pentru două persoane. Pandemia a dat întreaga lume peste cap, iar industria turismului a fost printre cele mai afectate.

De exemplu, dacă înaintea crizei COVID-19, ajungeau în Egipt peste 15 milioane de turiști anual, ei bine, în 2020 abia 350.000 de persoane și-au petrecut concediul în această fabuloasă țară, situată chiar în mijlocul lumii. Acum Egiptul a ieșit din Zona Galbenă și este cotată drept una dintre cele mai sigure destinații ale momentului. Statul a impus restricții pentru a proteja turiștii, iar hotelierii au decis să scadă prețurile la jumătate pentru ca aceștia să-și facă curaj și să simtă din nou gustul dulce al unei vacanțe de vis.

Agenția de turism Christian Tour pare că a înțeles cel mai bine nevoia oamenilor de a se destinde într-un loc paradisiac și a venit pe piață cu oferte de nerefuzat pentru resorturile de lux din stațiunea Hurghada, preferata nemților înainte de pandemie. Aici nu există iarnă practic. Tot timpul este cald sau foarte cald.

Christian Tour oferă pachete turistice de lux la prețuri super accesibile

Pachetele oferite de compania fondată de Cristian Pandel sunt complete și dinamice. Acestea includ nu numai cele mai bune hoteluri la cele mai mici prețuri, ci și zborurile de tip charter cu compania aeriană Animawings, care le și aparține de altfel. Un plus pentru ei pentru că avioane proprii înseamnă flexibilitate și calitate, când vine vorba despre pachete turistice. După aproximativ trei ore de zbor, veți ateriza extrem de lin în Egipt, mai ales dacă aveți norocul ca pilotul aeronavei să fie Silviu Găgeanu. Ca o remarcă personală, eu am zburat cu el și a fost singura dată în viață, când nu mi s-a făcut rău în avion.

Ofertele Christian Tour sunt diverse, dar au cele mai mici prețuri care au existat până acum. Practic pentru cei care doresc să fie răsfățați în lux plătind puțin, acum este momentul. În funcție de hotelul pe care-l alegeți și perioada pentru care optați, veți primi și un cost al vacanței, mai accesibil ca oricând. De recomandat este să achiziționați și excursiile opționale, pentru a înțelege cu adevărat Egiptul și pentru a beneficia de o vacanță completă. Nu ratați călătoria pe mare spre insulele Orange Bay sau Paradis, unde puteți face snorkeling sau scufundări și în niciun caz pe cea spre Luxor, unde veți păși singuri prin istorie. Eu le-am încercat și am beneficiat și de cel mai bun ghid posibil, un egiptean care vorbea perfect limba română și care era o sursă inepuizabilă de energie pozitivă, Ayman Salah.

Luxor, Egipt. Foto: Marian Crăciun, The Trends

Înainte de a pleca în vacanță, va trebui să faceți un test PCR care să arate că sunteți negativ COVID-19 cu maxim 72 de ore înainte de plecare. Este o măsură de siguranță, impusă de autoritățile egiptene, dar și de Christian Tour, care dorește ca turiștii să călătorească în siguranță la bordurile aeronavelor pe care le dețin.

Cele mai bune variante de hoteluri aflate în oferta Christian Tour

În Hurghada există 127 de hoteluri, iar Christian Tour are contracte cu foarte multe dintre acestea, așa că le veți găsi în oferta lor extinsă. Deși majoritatea oferă servicii de înaltă calitate, pe trei dintre acestea le-am testat personal, așa că le recomand cu încredere celor care doresc să meargă la sigur într-un loc, unde să nu aibă parte de surprize neplăcute.

Desert Rose Resort este o oază paradisiacă împodobită cu flori multicolore, care-ți dau mereu o senzație de pace interioară și bucurie. Camerele sunt foarte curate, serviciile impecabile, mâncarea pentru toate gusturile, iar divertismentul zilnic este asigurat de o echipă care are grijă ca turiștii, care sunt fie singuri, fie cu copii să se distreze tot timpul.

Desert Rose Resort, Hurghada, Egipt

Complexul, care se întinde pe 336.000 mp, cuprinde practic patru restaurante a la carte, peste 13 baruri, patru piscine, o lagună naturală desprinsă parcă din povești, un centru de snorkeling şi scufundări, un centru pentru surfing cu velă, un bar deasupra mării, activităţi de tipul yoga, sală de sport, centru spa, un amfiteatru, o discotecă… practic de toate.

Pentru această perioadă, februarie-martie o vacanţă de nouă nopţi la Desert Rose, all inclusive, pentru două persoane, cu charter Animawings din Bucureşti, dar și din Cluj porneşte de la aproximativ 929 de euro şi ajunge la 1.097 de euro, copiii de până la 13 ani având gratuitate.

Tropitel Hotels & Resort beneficiază de o plajă naturală, unde atunci când pășești ai senzația că ești stăpânul lumii. Este pur și simplu minunată și preferata mea. Camerele sunt curate și frumoase, mai mari decât la Desert Rose, iar divertismentul este la cote înalte. Mâncarea foarte bună, practic nimic de reproșat. Doar să fiți în gardă, că dacă vă doriți internet în cameră, va trebuie să plătiți extra. Altfel veți avea parte de wifi doar în zonele colective din hotel.

O parte din fabuloasa plajă de la Tropitel, Hurghada, Egipt

„De când am redeschis, în iunie anul trecut, am avut un singur caz de Covid. A venit testul pozitiv de la aeroport, l-am mutat în clădirea special ameanajată, au venit medicii periodic să verifice, apoi a refăcut testul şi după ce a ieşit negativ l-am mutat în camera lui. În cadrul resortului există un mini-spital, care are toate facilităţile necesare tratării Covid-19.

În fiecare zi avem alt program, începem cu sport, lecţii de yoga, lecţii de dans, jocuri pentru copii, avem un centru de scufundări, sală de sport, clubul copiilor etc. Distracţia de seară începe la ora 18.00 cu spectacole şi până la 23.00 avem programe de entertainment, spectacole de dans și multe altele”, a declarat Sherif Nagy, managerul hotelului Tropitel pentru VoceaBanilor.ro.

Preţurile pentru o vacanță de două persoane, all inclusive de 9 nopţi, cu zbor charter Animawings se ridică la sume cuprinse între 1.115 şi 1.302 euro.

Luxul la superlativ

Steigenberger Aldau Beach Hotel reprezintă luxul la superlativ. Complexul mai cuprinde încă două hoteluri, unul destinat doar adulților, iar altul orientat mai mult familiilor cu copii. Totul arată impecabil, aveți wifi peste tot, mâncarea este la fel de bună ca și în celelalte resorturi, iar activitățile de divertisment de care puteți beneficia vă vor crea senzația că timpul trece mai repede ca oricând.

Avem una dintre cele mai mari piscine, de 5000 mp, şi unul dintre cele mai mari peisaje, un teren de golf, care este disponibil pentru ambele complexuri hoteliere şi unul dintre cele mai mari centre de scufundări din Hurghada, precum şi propriul port marina yacht, un râu pe care te poti plimba cu colacul, precum şi şapte restaurante care fac parte din sistemul all inclusive. Turiştii pot lua cina în restaurantul principal sau în celelalte restaurante a la carte cu specific. În fiecare seară, în restaurantul principal avem alt tip de bufet – german, sea food, egiptean etc. De asemenea, centrul de conferinţe internaţionale de la Aldau este cel mai mare din Hurghada şi poate găzdui până la 1400 de persoane. În funcţie de solicitare, sala poate oferi 18 spaţii de conferinţă separate, în acelaşi timp„. a declarat Ahmed Selim, Director of Sales Steigenberger Aldau Hotel & Steigenberger Pure Lifesteyle, în cadrul unei conferinţe de presă.

Steigenberger Aldau Beach Hotel, Hurghada, Egipt

Aici, prețurile sunt un pic mai mari, dar serviciile sunt nelimitate practic. Poți mânca, bea oricât, oricând și poți beneficia de toate mijloacele de divertisment. O vacanță all inclusive de nouă nopţi în unul din cele trei hoteluri Steigenberger, cu charter Animawings inclus, are un preț care începe de la 1.581 de euro şi poate ajunge până la 2.645 de euro pentru două persoane.

Oferte Christian Tour, pentru orice buget

Dacă doriți vacanțe de lux, mai ieftine de atât sau mai scumpe, le găsiți la Christian Tour. Dacă intrați pe site, puteți lua legătura cu unul dintre agenții de turism disponibili, care vă va oferi toate detaliile. Cel mai mare plus al acestei agenții este că vine cu cele mai bune oferte de pe piață, pentru toate buzunarele.

„De la Guvern nu vrem ajutoare, dar turismul a fost cel mai afectat domeniu. În acest sector lucrează 10.000 de angajaţi cu familii. În HoReCa activează 1 milion de angajaţi, de asemenea cu familii. Noi am cerut o legislaţie adecvată pandemiei. Guvernul ar trebui să legifereze voucherele date de noi, pentru a scădea presiunea asupra agenţiilor şi oamenii să capete încredere. Din punctul nostru de vedere, turismul este un domeniu important în România şi trebuie susţinut prin legislaţie. Indiferent de cum va acţiona Guvernul, ne vom descurca în continuare cu sprijinul turiştilor care vor călători cu noi şi cărora le mulţumim că au înţeles situaţia şi ne-am rămas alături”, a fost și mesajul lui Marius Berca, director operativ al Christian Tour.

O bucățică din Insula Orange Bay, excursie opțională Christian Tour. Foto: Marian Crăciun, The Trends