Vedeta PRO TV care o depășește cu mult și pe Esca! Încasa 320.000 de EURO pe LUNĂ doar prezentând știrile

13 sept. 2021
Vedeta PRO TV care o depășește cu mult și pe Esca! Încasa 320.000 de EURO pe LUNĂ doar prezentând știrile
Sursa foto: Instagram

Se întâmplă ceva suspect în creierele celor care ajung în USR-PLUS. Elena Lasconi a fost vedetă PRO TV timp de 25 de ani. Apoi subit s-a decis ea că vrea să salveze planeta, mai exact orașul în care avea o casă și afaceri, Câmpulung Muscel.

Și pentru că PRO TV este cel mai puternic brand din România, a fost aleasă PRIMAR. Și astăzi apare la Cătălin Măruță ca să strice brandul. Întrebată ce SALARIU are acum, femeia spune, CITEZ: „Vreo 9.000 și ceva de lei. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când mă duceam la PRO TV? În 45 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Nu stăteam 14 ore pe zi ca acum.”

SAY WHAT? De ce apare totuși din nou la PRO TV? Pentru că face parte din proiectul Căsătoriți pe nevăzute, mai exact ea va oficia cununiile. Întrebarea mea este: PE GRATIS? Sau se folosește de calitatea de PRIMAR să câștige bani privați? Dacă stau să-i analizez cuvintele, pare că o depășește cu mult și pe Esca și cred că pe oricine din Europa. Practic ea pentru 8 ore înseamnă că încasa 16.000 de euro. Deci într-o săptămână 80.000 de euro, iar într-o lună 320.000 de euro. Că era prezentatoare de știri, deci trebuie să fi avut program de 8 ore. Ce să spun… merită vizitat Câmpulung Muscel, să vedem dacă mai e pe hartă.

Elena Lasconi