Ce salariu încasa Adela Popescu de la Pro Tv pentru emisiunea Vorbește lumea? Suma este neașteptat de mică

10 aug. 2021
Ce salariu încasa Adela Popescu de la Pro Tv pentru emisiunea Vorbește lumea? Suma este neașteptat de mică
Adela Popescu

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu dădea o veste tristă fanilor emisiunii „Vorbește lumea”. Va lipsi din nou o bună perioadă de timp, iar în locul ei va reveni cântăreața Lora, care a mai substituit-o și altă dată. Totuși motivul absenței sale pe o perioadă nedeterminată este un prilej de mare bucurie. Este însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Adela Popescu este căsătorită din anul 2015 cu Radu Vâlcan, fost reporter Pro Tv și mai apoi actor în diferite producții și prezentator al reality show-ului Insula Iubirii de pe Antena 1. Cei doi aveau deja împreună doi copii, iar cel de-al treilea nu era planificat la acest moment, dar dacă s-a întâmplat, familia îl va primi cu multă bucurie.

Adela Popescu este însărcinată cu cel de-al treila copil

Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” este căsătorită din anul 2015 cu actorul Radu Vâlcan. Cei doi formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

„E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot! Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a spus Adela Popescu în ultima emisiunea a sa din acest an la „Vorbește Lumea”.

Adela Popescu împreună cu soțul său Radu Vâlcan

 

În trecut, vedeta Pro Tv a fost protagonistă în mai multe telenovele românești, iar apoi mai bine de un an a fost solistă în trupa DJ Project. Când aceste proiecte au luat sfârșit, ea a fost cooptată producătorii televiziunii din Pache Protopopescu și astfel a apărut cea mai bună versiunea a emisiunii „Vorbește lumea”, prezentată alături de Cove.

Ce salariu încasa Adela Popescu de la Pro Tv?

Pentru prestația sa, Adela Popescu ar încasa de la Pro Tv un salariu de 2.000 de euro lunar, conform voxbiz.ro, însă trebuie menționat că ziua de lucru nu durează chiar opt ore. Sunt cele două ore de live plus perioada necesară pregătirii ediției din următoarea zi. Pe lângă această sumă, vedeta mai încasează alți bani din imaginea sa. Are diferite contracte prin care promovează mai multe branduri, cel mai mare fiind cel cu Lenor, unde este implicat și soțul său, Radu Vâlcan.

Potrivit aceleiași surse, acesta încasa de la Antena 1, 10.000 de euro pe sezon ca și prezentator la „Insula Iubirii”. Pandemia a făcut, însă ca toate onorariile vedetelor să mai scadă, deci nu se știe exact ce contract mai are acum soțul Adelei Popescu.