Câți oameni a omorât mama Dianei Șoșoacă? Să spunem adevărul, să nu-l mai ținem ascuns

20 oct. 2021
Câți oameni a omorât mama Dianei Șoșoacă? Să spunem adevărul, să nu-l mai ținem ascuns

Delir, delir, delir! De trei ori delir! Diana Șoșoacă, bufonul de serviciu al statului român, plătit din bani publici, a devenit un fenomen periculos, care escaladează tot mai mult pe zi ce trece. În goana după senzațional și trafic, mai toată mass media o preia pe senatoarea-dezastru și îi promovează intens prostiile pe care le debitează din oră în oră. 

Din punctul meu de vedere, Diana Șoșoacă a devenit un atentat la siguranța națională. Și totuși nimeni nu o oprește. Întrebarea mea este de ce? Oare cineva vrea să testeze gradul de prostie al populației? S-ar putea să aibă surprize și să se trezească un pic cam târziu la realitate.

Într-un moment de delir total, Diana Șoșoacă s-a lansat într-o serie de acuzații năucitoare la adresa medicilor din România, pe care îi acuză de ceva timp de omor calificat. În tandem cu Olivia Steer, despre care nu mai are sens să comentez. Consider că este un caz pierdut, la fel ca și cei care o urmăresc.

“Unchiul meu a fost OMORÂT în spital din București. A făcut AVC, l-au internat și dintr-o dată mi s-a spus că e intubat la secție ATI Covid. Din păcate, eu nu am putut face mai mult decât să stau pe capul lor și să-i prelungesc viață cu o săptămâna. Apoi am primit informația că, după ce au ieșit la iveală aceste informații, s-a stabilit următorul protocol: intră în secția ATI Covid un singur doctor sau o singură asistentă, că să nu existe martori”, a declarat Diana Șoșoacă la România Tv.

Deci unchiul cu AVC a fost ucis de medicii de la ATI! Vă rog să mai citiți încă o dată delirul. Această femeie umblă liberă pe stradă și este invitată la ore de maximă audiență la toate televiziunile de știri, care o tratează cu multă blândețe, ca nu cumva să o supere. Cam atât despre demnitatea marilor jurnaliști ai neamului.

Câți oameni a omorât mama Dianei Șoșoacă?

Revenind la Diana Șoșoacă. Dacă medicii români omoară oameni pe bandă, oare mama sa, de profesie tot medic ginecolog, câți oameni o fi ucis? Ne spuneți, doamna mare senator de tinichea?

Nu știu dacă realizați oameni buni și dragi jurnaliști că promovând delirul acestei… mi-e greu să o numesc doamnă, participați la degradarea și mai intensă a societății. Cam cum credeți că privesc medicii care au urme de sânge pe mâini și pe fețe de la costumele de protecție, cearcăne de la orele de nesomn și lacrimile de neputință vărsate lângă pacienți această campanie dusă împotriva lor?

Cu multă, multă scârbă, vă spun eu. Și după ce cei mai în vârstă se vor retrage la pensie (pensia umilitoare oferită de statul român) noi, muritorii de rând cu cine mai rămânem? Căci probabil cei tineri și performanți vor fugi mâncând pământul în afara țării, unde sunt respectați, nu vor rămâne aici să fie umiliți de niște paiațe.

„Mama mea e medic și nu a vrut să comenteze aceste lucruri, a spus că nici nu vrea să audă de acești medici care omoară. Pentru că odată ce aplici acel protocol, deși tu ai obligația să faci toate diligențele pentru a-ti salva pacienții, ești vinovat.

Mama îl cunoștea pe Raed Arafat și a avut o dispută cu el anul trecut, după care mi-a spus că nu își închipuia că un om se poate schimba în asemenea mod. Și la fel a spus și doamna Monica Pop. Eu am solicitat în nenumărate rânduri ca parchetele să se autosesizeze, pentru că au apărut o mulțime de mărturii ale aparținătorilor unor pacienți care au murit și au fost declarați de Covid”, a mai spus Diana Șoșoacă la România Tv.

Oamenii refuză să meargă la spitale de teamă să nu fie otrăviți cu arsenic

Știați că în urma delirului intens promovat sunt din ce în ce mai mulți oameni, care refuză să meargă la spitale, refuză tratamente de teamă să nu fie otrăviți? Vă dați seama că în acest mod mor oameni cu zile? Realizați că în urma campaniei de defăimare a medicilor, aceștia strâng din ce în ce mai multă frustrare și concentrarea lor asupra pacientului poate să scadă din motive demne de înțeles?

Realizați ce faceți promovând-o pe această doamnă și toate inepțiile ei? Nu explicați populației că narcisista Șoșoaca aberează, o lăsați să împrăștie venin și să instige populația cu puțină școală la nerespectarea legii. Poate este timpul să dați dovadă și de responsabilitate socială pentru că presa are marele rol în societatea de a informa, nu de a manipula și a face bani din șpăgi.

ALOOO, CNA, se aude și la voi?

Vezi și Imagini ȘOCANTE cu Diana Șoșoacă. Dans lasciv și râs isteric. Este HALUCINANTE unde a putut ajunge