Prețul imens pe care l-a plătit Mirel Rădoi pentru mașina sa? Este unică în România, iar în lume există doar 25 de acest tip

23 sept. 2021
Prețul imens pe care l-a plătit Mirel Rădoi pentru mașina sa? Este unică în România, iar în lume există doar 25 de acest tip
Selecționerul naționalei, Mirel Rădoi. Sursa foto: Instagram

Selecționerul naționalei de fotbal Mirel Rădoi a impresionat în urmă cu ceva vreme când a apărut la antrenamente cu o super mașină care a atras toate privirile. Este o mașină specială, unicat chiar în România. Despre ce model este vorba și cât costă?

Mirel Rădoi a apărut în urmă cu două luni la antrenamente cu o mașină unicat în România. Această mașină este specială datorită modificărilor făcute de o importantă companie de tuning din Europa. Până acum în lume mai există doar 25 de astfel de modele.

Bolidul pe care Mirel Rădoi îl are în garaj este un Lamborghini Urus Mansory Venatus și l-a costat pe selecționer 450.000 de euro. Modelul este produs în 2019 și avea doar 6.000 de kilometri la bord atunci când acesta l-a cumpărat. Modificările aduse de germanii de la Mansory sunt vizibile atât din punct de vedere estetic dar și tehnic. Tunerul a luat practic o mașină de lux și a transformat-o într-una cu dotări tehnice asemănătoare bolizilor din Formula 1, scrie wowbiz.ro.

Lamborghini Urus Mansory Venatus. Sursa foto: Mansory

Ce dotări are bolidul lui Rădoi

Cei de la Mansory au botezat pachetul „Venatus”, iar motorul V8 twin-turbo de 4 litri are acum 800 de cai putere și un cuplu impresionant de 1.000Nm. Viteza maximă pe care o atinge Lamborghini Urus Mansory Venatus este de 320km/h, iar accelerația de la 0-100km se face în doar 3,3 secunde.

Mașina a fost modificată și din punct de vedere estetic, atât la exterior cât și la interior cu spoilere, capotă, splitter față, aripi, difuzoare de aer, trei țevi de eșapament și jante de 24 de inch. La interior, tapițeria este din piele roșie și are brodată emblema tunerului pe tetierele scaunelor și pe volan. De asemenea, plafonul este și el îmbrăcat în alcantara de culoare neagră.

Nu este singurul model de top din garajul lui Mirel Rădoi. Acesta mai deține și alte autovehicule de invidiat, printre care un Mercedes S63 AMG Brabus 700, o mașină la fel de spectaculoasă și rară care costă cam 300.000 de euro. De asemenea, el și-a achiziționat un Rolls Royce Cullian în 2018, mașină pentru care a plătit 300.000 de euro.