Ai cont și card la ING Bank sau Banca Transilvania? Cele două bănci anunță o schimbare majoră legată de plăți. Absolut toți clienții sunt vizați

01 dec. 2022
Ai cont și card la ING Bank sau Banca Transilvania? Cele două bănci anunță o schimbare majoră legată de plăți. Absolut toți clienții sunt vizați
Sursă Foto: Belize Bank

ING Bank și Banca Transilvania sunt două dintre cele mai populare bănci care activează în România, iar numărul clienților care optează să-și facă un cont și un card aici este tot mai mare. În acest context, reprezentanții celor două instituții depun eforturi mari pentru a oferi consumatorilor cele mai bune servicii.

Banca Transilvania a reușit deja de ceva timp să implementeze un sistem de plăti foarte inteligent, pe care acum l-au preluat și cei de la ING Bank. Modificărilor au fost anunțate recent, dar nu toți clienții au aflat de ele.

Așadar, în aplicația Home Bank au fost introduse noi opțiuni, care să vină în sprijinul utilizatorilor. De exemplu, cei care dețin un card sau măcar un cont la ING Bank vor putea din acest moment să împartă nota de plată de la un restaurant sau de la o cafenea sau de oriunde doresc ei cu prietenii cu care ies în oraș.

În plus, ei mai pot primi, tot prin intermediul aplicației, și partea acestora pe care o mai au de plată. Banca Transilvania avea deja această opțiune, așa că era de așteptat ca și rivalii să o implementeze.

Cum puteți avea acces la noua funcție ING Bank

Reprezentanții ING Bank au anunțat că noua funcție poate fi găsită în aplicația HomeBank la rubrica „Plăți” – „Alte plăți” – „Cereri de plată”.

Cei care dețin telefoane de la Apple sau cei care au dispozitive Android care suportă serviciile Google vor putea foarte ușor să strângă toți banii de care este nevoie atunci când ies în oraș cu prietenii, la ei pe card.

Totuși, trebuie amintit că această opțiune funcționează doar între cei care sunt clienți ai ING Bank. Momentan, opțiunea nu permite efectuarea de cereri pentru clienții altor bănci,