Emma Răducanu ar putea câștiga peste 100 de milioane de dolari în următoarele luni. Cine vrea să-i ofere această sumă

15 sept. 2021
Emma Răducanu ar putea câștiga peste 100 de milioane de dolari în următoarele luni. Cine vrea să-i ofere această sumă
Emma Răducanu a făcut senzație la US Open și a plecat acasă cu marele premiu de 2,5 milioane de dolari. Sursa foto: Instagram

După ce a câștigat la doar 18 ani turneul de la US Open, pentru care a primit un cec de 2,5 milioane de dolari și 2.000 de puncte în clasamentul WTA, Emma Răducanu are acum o nouă oportunitate. După ce a făcut senzație la turneul american de tenis ea ar putea câștiga în următoarea perioadă peste de 100 milioane de dolari din sponsorizări.

Emma are tată român, mamă chinezoaică și reprezintă Marea Britanie, chiar dacă s-a născut în Canada. Este cel mai în vogă superstar în Marea Britanie după ce a scris istorie sâmbătă. Ea este de altfel prima britanică din ultimii 44 de ani care a câștigat un Grand Slam după victoria cu 6-4, 6-3 asupra rivalei Leylah Fernandez.

Curtată de cele mai mari mărci din lume

După ce și-a asigurat premiul în valoare de 2,5 milioane de dolari de la US Open, jucătoarea de tenis ar putea să mai primească acum și mai mulți bani. Un agent sportiv a declarat că aceasta ar putea să câștige cu ușurință peste 100 de milioane în următoarea perioadă, transmite Daily Mail.

„Poate câștiga cu ușurință 100 de milioane de lire sterline sau chiar mai mult. Poate acapara o mulțime de oameni din toată lumea și este atât de tânără încât nu poate decât să își îmbunătățească performanțele. Ofertele au început deja să curgă. Este cel mai în vogă personaj în domeniul sportului acum. Doar cerul este limita pentru ea.”

Înainte de finala de la US Open, președintele companiei de gestionare a talentelor, InterTalent, Jonathan Shalit, a mai spus că Emma Răducanu ar putea câștiga „mult peste 100 de milioane de lire sterline”.

„Este un vis pentru orice brand și nicio altă vedetă din sportul feminin din ultimii ani nu s-a apropiat de această performanță”, a spus el, adăugând că „cele mai bogate și mai cunoscute mărci din lume se vor lupta acum pentru semnătura Emmei.”

Felicitată de Regina Elisabeta a II-a

De asemenea, Simon Chadwick, expert în strategie de afaceri și marketing sportiv, profesor la Emlyon Business School, a declarat pentru BBC Radio Five Live că „este foarte important pentru din punct de vedere comercial și pentru viitorul tenisului britanic, că există o persoană ca ea cu care oamenii pot relaționa”.

Emma Răducanu a devenit cea mai în vogă sportivă, iar fanii și vedetele au sărbătorit alături de tânăra de 18 ani victoria sa istorică. De asemenea, nici Regina Marii Britanii nu a ratat ocazia să o felicite pe sportivă. În mesajul ei, Elisabeta a II-a spunea: „Îți transmit felicitări pentru succesul tău în câștigarea Campionatului de Tenis al Statelor Unite.” 

„Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de fragedă și este o dovadă a muncii tale și dedicării tale.

„Nu mă îndoiesc de performanțele tale remarcabile și de cele ale adversarei tale, Leylah Fernandez, care vor inspira următoarea generație de jucători de tenis. Îți trimit cele mai calde urări de bine ție și numeroșilor tăi susținători.”