Dezastru pentru Delia Matache! Soțul său, Răzvan Munteanu a pierdut câteva sute de mii de dolari în doar câteva ore. Ce a făcut cu banii

29 mai 2021
Dezastru pentru Delia Matache! Soțul său, Răzvan Munteanu a pierdut câteva sute de mii de dolari în doar câteva ore. Ce a făcut cu banii
Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu

Delia Matache este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu încă din anul 2012. Cei doi călătoresc mult și sunt cam tot timpul împreună. De altfel, el s-a ocupat și de partea de management al artistei, iar recent amândoi au renunțat la colaborarea cu Global Records, casa de discuri deținută de INNA și Lucian Ștefan.

Acum Răzvan Munteanu trece printr-o perioadă delicată. A pierdut câteva sute de mii de euro în doar câteva zile din cauza miliardarului de la Tesla, Elon Musk. Acesta a făcut o serie de postări pe Twitter legate de Bitcoin, iar moneda virtală s-a prăbușit.  El a criticat-o pe motiv că ultilizează prea multe resurse ale planetei pentru minare.

Soțul Deliei a pierdut sute de mii de euro într-un timp record

După aceste opinii împărtășite pe rețeaua de socializare, în doar câteva ore Bitcoin a ajuns la cea mai mică valoare din februarie până acum: în jur de 38.000 dolari, ceea ce înseamnă câteva sute de mii de dolari mai puțin pentru Răzvan Munteanu. Soțul Deliei a investit masiv în criptomonede încă de acum 3-4 ani, când abia se cunoșteau detalii despre aceasta.

El a declarat că 15% din bugetul familiei va fi mereu investit în criptomonede și că nu are de gând să-și vândă vreodată portofoliul. Vrea să-l lase urmașilor.

Într-un podcast al lui George Buhnici, Răzvan Munteanu dădea detalii despre acest subiect, care-l fascinează.

”În raport cu dolarul sau euro crește și va crește în continuare bitcoinul. Abia își încălzește motoarele. Bitcoin este Gold 2.0 și încă mai are mult până atinge market-cap-ul goldului de 10.000 de miliarde, Suntem undeva la 500 de miliarde…Pe termen scurt da, poți intra milionar și ieși falimentat din povestea asta. Dar pe termene de 2-3 ani de zile, bitcoinul a demonstrat că devine un asset din ce în ce mai puternic și nu cred că într-un frame de 3 ani, bitcoinul a scăzut.

În primii 3 ani a fost între 0 și 100, în următorii între 100 și 1.000, în următorii 3 ani între 1.000 și 10.000 și cam de un an suntem la 10.000+ și mergem spre 100.000”, a spus Răzvan Munteanu pe Youtube, potrivit WowBiz.

A vândut cel mai scump penthouse din Europa

Soțul Deliei este, însă un antreprenor foarte abil. Nu este panicat de căderea Bitcoin și se așteaptă să revină la valorile inițiale. Acesta are numeroase investiții și în alte domenii: imobiliare, HoReCa și în industria divertismentului. Acum ceva timp, a reușit să vândă cel mai scump penthouse din Europa, cu 3 milioane euro.