Cine este Elena Boncea, fiica Loredanei Groza și cine este tatăl ei? Cu ce se ocupă aceasta și de ce refuză să iasă în public. Fotografie rară cu ea

21 mai 2021
Cine este Elena Boncea, fiica Loredanei Groza și cine este tatăl ei? Cu ce se ocupă aceasta și de ce refuză să iasă în public. Fotografie rară cu ea

Loredana Groza a postat pe pagina ei de facebook o fotografie cu fiica ei, Elena Boncea, cu ocazia sărbătoririi zilei de nume. Pe 21 mai, creștinii ortodocși din întreaga lume îi marchează pe Sfinții Constantin și Elena.

„La Multi Ani Elena, puiul meu! Te iubesc❤️~Mom @private_elena_boncea”, a scris Loredana pe pagina ei de facebook, alături de o fotografie alături de fiica ei, care așa cum o sugerează și mesajul iese foarte rar în public.

De ce nu mai vrea Elena Boncea să iasă în public?

Deși Loredana Groza a prezentat-o publicului încă de când s-a născut, prin numeroase videoclipuri, acum Elena nu mai vrea să iasă în evidență deloc. Aceasta a ales o viață discretă, în spatele reflectoarelor și nu în fața lor, cum a fost cazul mamei sale întreaga viață. Merge foarte rar la evenimente, iar dacă o face nu dorește să fie fiica Loredanei, ci simplu, Elena.

Loredana, împreună cu fiica ei, Elena Boncea. Foto: Facebook

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e ș dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, dezvăluia fiica Loredanei când era doar o adolescentă, conform Voxbiz.ro.

Cu ce se ocupă astăzi fiica Loredanei Groza

Elena Boncea are astăzi 22 de ani și este fiica pe care Loredana o are cu celebrul producător de film. Andrei Boncea. Deși tânăra nu a moștenit vocea superbă a mamei sale, a primit de la natură mult talent.

Ea lucrează ca producător muzical la unul dintre radiourile din România, după ce a studiat intens acest domeniu. Liceul l-a urmat într-o instituție privată, unde toate lecțiile erau predate în limba engleză.