Ai fost vreodată la dramedie? Un super spectacol va avea loc pe 16 și 17 aprilie. Cât costă biletele

04 apr. 2024
Ai fost vreodată la dramedie? Un super spectacol va avea loc pe 16 și 17 aprilie. Cât costă biletele

Recunoști fâșia din viață cu „nu“ și „da“? Poate e chiar a ta? Atunci te invităm la teatru, un teatru altfel: dramedia ,, Bună varianta rea ”!
Reține datele: 16 și 17 aprilie 2024
Reține ora: 19:00
Reține locul: Palatul Național al Copiilor

Reține genul: dramedia, adică și dramă și comedie.
Este un spectacol non-verbal, adică fără cuvinte, doar cu sentimente și muzică live – deoarece spectacolul se bucură de participarea extraordinară a artistei AVA!

Disclaimer: Dramedia ,, Bună varianta rea ” nu-şi propune să salveze omenirea de la înec, de la globalizare sau de la schimbările climatice… ci numai de la schimbările dramatice. Asta pentru că noi știm că în viață drama lucrurilor mici cade adesea în comedie și chiar prin asta se poate salva. Nu milităm, ci jucăm viața însăși, respectiv un cuplu autentic din viața însăși. Și NE jucăm.

Așadar, se dă o pereche normală în viața de zi cu zi: ea și ea se ceartă, se iubesc, cumpără ulei, cos nasturi, sting lumina.

Se obține un spectacol despre viaţă, despre bucurie, despre dragoste, necazuri şi consens, unde binele şi răul convieţuiesc, se întrupează  ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc, ca apoi să se înclesteze într-o mare îmbrăţişare pusă pe seama Arbitrului de Sus,  zis și Anonimul.

Distribuţia:

Diana Vladu ………………………….Femeia

Petrică Voicu…………………………….Bărbatul

Petru Ciobanu……………………Anonimul

Regia și scenografia: Vadim Rusu

Coregrafia: Lucille Julaud

Durata spectacolului: 1 oră și 15 minute.

Producător: Kubik și Asociația Sută la Sută Românesc.

Biletele s-au pus în vânzare online pe:

https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/6122/buna-varianta-rea-bucuresti-palatul-national-al-copiilor-sala-mica-bucuresti-16-aprilie-2024

https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/6120/buna-varianta-rea-bucuresti-palatul-national-al-copiilor-sala-mica-bucuresti-17-aprilie-2024

 

Tags: