Câți bani a primit Loredana Groza de la Guvern în această perioadă. Artista a lansat o manea care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube

29 apr. 2021
Câți bani a primit Loredana Groza de la Guvern în această perioadă. Artista a lansat o manea care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube
Loredana Groza a cântat piesa compusă de Costi Ioniță

Loredana Groza va împlini în curând 51 de ani și reușește de fiecare dată să se adapteze condițiilor pieței. În urmă cu o săptămână, aceasta a lansat o melodie împreună cu zece maneliști și a fost aspru criticată pentru acest lucru.

Totuși piesa a bifat câteva premiere istorice. Este prima care a ajuns pe locul 8 în trending Youtube la nivel global și după doar 24 de ore, deja avea peste 1 milion de vizualizări. În România s-a instalat pe locul 1 în trending Youtube și numai despre ea se vorbește.

De ce este criticată Loredana pentru noua piesă lansată

Practic, țara s-a împărțit în două: o parte sunt cei care o susțin în demersul ei de a se reinventa și a reveni pe piață ca o regină a muzicii, în timp ce alții spun că a decăzut enorm pentru că a ajuns să cânte manele.

Loredana Groza a mers la Antena 3, miercuri seară pentru a vorbi despre piesa și printre altele, aceasta a spus că este criticată pentru că românii ar avea orientări rasiste. Mai exact că problema nu ar fi melodia în sine, ci faptul că este cântată cu zece maneliști.

Pe de altă parte, artista a ținut să sublinieze și că se număra printre cei care nu a cerut niciun ban de la Guvern, deși are mulți angajați pe care trebuie să-i plătească, iar pandemia a afectat-o serios.

Câți bani a primit Loredana de la Guvern

„Nu am luat niciun leu de la Guvern. Muncesc de la 14 ani. Am început să lucrez de foarte mică şi nu numai pentru mine ci şi pentru familia mea. Am peste 30 de persoane care lucrează pentru mine și pe care încerc să le protejez.

Chiar și în aceste vremuri grele nu am făcut rabat de la respectul meu pentru ei din punct de vedere material și din punct de vedere moral, pentru că suntem aici să ne ajutăm unii pe alții.

Cred că oamenii care sunt aproape de oameni, care sunt alături de tine, trebuie întotdeauna susținuți indiferent de situație”, a declarat Loredana Groza la Antena 3.