Câți bani urma să primească Bianca Drăgușanu pentru a spune că are COVID. Cine i-a făcut oferta tentantă

09 feb. 2021
Câți bani urma să primească Bianca Drăgușanu pentru a spune că are COVID. Cine i-a făcut oferta tentantă
Bianca Drăgușanu

Mai multe vedete au trecut prin drama coronavirus. Printre ele se numără Andreea Esca, Ozana Barabancea, Adelina Pestrițu, iar acum și Andra. Bianca Drăgușanu nu a fost infectată, însă susține că a primit o ofertă de nerefuzat pentru a spune că are COVID.

Infectările din rândul vedetelor au stârnit un val de nemulțumiri în rândul fanilor. Puțini au crezut mărturiile lor din infern, iar multe persoane au susținut că acestea au fost plătite doar pentru a stârni panică în spațiul public.

Ce ofertă a primit Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este și ea o vedetă destul de urmărită în lumea mondenă, așa că ar fi putut influența și ea un număr mare de urmăritori. Vedeta însă, a preferat să fie sinceră. Aceasta a mărturisit de curând ce propunere i s-a făcut pentru a spune tuturor că a fost infectată cu noul coronavirus.

Mai mult de atât, fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit că nu este singura care a primit o astfel de oferă, ba chiar o astfel de practică se face de luni de zile.

”Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în cadrul unui post de televiziune.

Cine i-a făcut oferta

Vedeta a preferat să păstreze amănuntele pentru ea. Nu a dezvăluit cine i-a făcut oferta tentantă, însă a spus că acest lucru s-a întâmplat în vara anului trecut, atunci când majoritatea vedetelor au fost infectate.

De asemenea, Bianca s-a arătat deranjată de măsurile luate de autorități și se declară o persoană responsabilă în raport cu pandemia.

”Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu se teme de COVID

Declarațiile vedetei au fost făcute după ce în urmă cu câteva zile, aceasta a participat la o petrecere cu mai multe persoane, lucru interzis în perioada pandemiei. Totul a fost văzut pe contul de socializare al fostei prezentatoare tv.

Totuși, ea a mărturisit că nu a încălcat nici o regulă, nu a fost amendată, iar localul unde a petrecut respecta și el toate normele de igienă și distanțare socială impuse de autorități.

”Eu eram deja acasă la orele 23, nu am luat nicio amendă. Eu, pe conturile mele de socializare, fac postări la orice oră, asta nu înseamnă că se şi întâmplă în acele momente. În localul în care am fost eu, se respectau regulile. Între masa noastră şi masa celorlalţi, era o masă liberă”, a mai precizat vedeta.