Suma enormă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru grădinița fiicei sale. Ce studii are, de fapt vedeta

26 ian. 2021
Suma enormă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru grădinița fiicei sale. Ce studii are, de fapt vedeta
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu are 38 de ani, două căsnicii eșuate la activ, o fetiță foarte frumoasă și zeci de scandaluri în care a fost implicată de-a lungul timpului. Nici în această perioadă nu duce lipsă de controverse. A divorțat recent de Alex Bodi, care este acuzat de proxenetism și trafic de carne vie, iar acum ar avea o relație cu Gabi Bădălău, care încă nu s-a despărțit oficial de Claudia Pătrășcanu, iar procesul pare departe de a fi încheiat.

Bianca Drăgușanu este astăzi foarte bogată, deși nu are prea multe studii la activ. Se pare că celebritatea nu ține deloc cont de școală. După ce a absolvit bacalaureatul cu 8.95, vedeta a încercat să urmeze cursurile unei facultăți, dar a abandonat-o. Apoi s-a înscris la Intact Media Academy, școala de televiziune a Antenei 1, dar și de aici s-a retras.

Din ce afacere câștigă Bianca Drăgușanu atât de mulți bani?

Astăzi Bianca Drăgușanu este milionară și o arată achizițiile de lux pe care și le-a făcut în acest an. Și-a cumpărat un Rolls Royce în valoare de 300.000 de euro, iar apoi și un apartament într-o zonă foarte scumpă. Mai mult, aceasta s-a plimbat prin vacanțe de lux, unde a cheltuit enorm de mulți bani pe haine și distracție în general.

Vedeta susține că își permite absolut orice își dorește pentru că afacerea ei cu haine merge foarte bine și îi aduce profituri uriașe. Astfel aceasta își permite să cumpere numai haine și accesorii de lux, dar și să-și comande încălțăminte special concepută pentru ea, fiindcă poartă măsura 41. Bianca este și foarte înaltă, are 1.80 înălțime, așa că este firesc să trăiască pe picior mare și la propriu și la figurat.

Cât plătește lunar Bianca pentru grădinița fiicei sale?

Pentru micuța ei a ales una din cele mai scumpe grădinițe. În fiecare lună plătește o taxă de aproximativ 10.000 de euro. Sofia este fiica ei și a lui Victor Slav. La un moment dat, după despărțirea de Bodi, Bianca declarase că se gândește serios să se mute în Egipt și să-și ia și copilul cu ea, ceea ce nu i-a convenit deloc fostului său soț, care vrea ca fetița lui să rămână în țară și să poată petrece timp cu ea.

„Bianca vrea să își extindă domeniul de business. În primul rând, caută o nouă piață pentru rochiile de mireasă pe care le vinde, problemele din România și din Europa fiind evidente, iar nunțile anulate. Așa că a decis să meargă în capitala luxului sperând că acolo va găsi piața de desfacere necesară pentru rochiile de mireasă pe care le face și le vinde la bani grei. În al doilea rând, vrea să își diversifice afacerea, așa că vrea să devină reprezentant al unor case de parfuri, să vândă inclusiv parfumul Ramonei Gabor. Bianca se distrează și face planuri să facă bani, acum, în Dubai”, spunea o sursă din anturajul Biancăi pentru wowbiz.ro.