Cu ce se ocupă acum Florin Salam. În ce a investit toți banii făcuți din muzică. Puțini știu secretul artistului

04 feb. 2021
Cu ce se ocupă acum Florin Salam. În ce a investit toți banii făcuți din muzică. Puțini știu secretul artistului
Florin Salam Sursa Foto: YouTube

Florin Salam este unul dintre cei mai bine plătiți maneliști din România, iar întreaga avere din muzică a fost investită într-un domeniu care se află într-o continuă dezvoltare. Puțini știu care este cea de a doua ocupație a artistului.

Florin Salam a ales să investească în imobiliare, un domeniu în care nu mulți artiști își pun banii la bătaie, însă se pare că pentru manelist, investiția a fost alegerea corectă.

Cu ce se ocupă Florin Salam

Chiar dacă pandemia i-a influențat cariera muzicală, veniturile din domeniul imobiliar continuă să curgă. Surse au declarat pentru wowbiz.ro, că manelistul se ocupă și de construcții și chiar a ridicat câteva blocuri pe care urmează să le pună la vânzare.

De asemenea, oamenii care au pus ochii pe apartamentele construite de Florin Salam au dat și avansuri pentru a-și rezerva din timp noua casă.

Potrivit sursei citate, Florin Salam a fost cel care a veni cu banii, iar celelalte persoane implicate au venit cu mânăa de lucru și proiectul. Artistul nu a ales însă pe oricine, el s-a asociat cu oameni de încredere, mai spune sursa citată.

”Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des… În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii”, a dezvăluit un apropiat al artistului pentru sursa mai sus menționată.

Secretul lui Florin Salam

Domeniul imobiliarelor pare să fie alegerea corectă. Sursa citată a mai dezvăluit că artistul face apartamente pentru orice buzunar, iar banii investiți deja i-a câștigat înapoi, chiar dacă România se află într-o criză financiară.

”Construiește niște blocuri și nu credea, de fapt, că va reuși să își scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie. Dar, deja, a reușit să vândă câteva apartamente. Nu construiește apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, așa și-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil”, a mai spus sursa citată.

Din punct de vedere financiar, se poate spune că Florin Salam este un bărbat împlinit. De când formează o relație cu Roxana Dobre, Florin Salam și-a schimbat obiceiurile și își gestionează altfel veinturile

Noile câștiguri l-au plasat pe Florin Salam în top 3 al celor mai bogați maneliști, iar prezența lui la un eveniment costă mii de euro, sumă pe care nu oricine și-o poate permite.