Suma uriașă plătită pentru o mască prezentă la Revelionul lui Dan Negru! Cine au fost vedetele prezente în show și pe cine au interpretat

Suma uriașă plătită pentru o mască prezentă la Revelionul lui Dan Negru! Cine au fost vedetele prezente în show și pe cine au interpretat
Dan Negur, cu Elena Udrea, după ce aceasta s-a demascat de Revelion 2021

Dan Negru a fost din nou Rege al audiențelor în noaptea trecerii dintre ani. De Revelion, peste 3 milioane de români au ales Antena1 și deja tradiționalul show cu măștile, care a avut invitați la care nimeni nu se aștepta. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, nu au fost ghiciți cei care au interpretat personajele.

Ceea ce puțini știu este că cele 12 măști prezentate în emisiune sunt destul de scumpe. Și aici nu este vorba doar despre onorariul fiecărei vedete, pentru că acesta a rămas confidențial, ci despre măștile aplicate. Acestea sunt produse în SUA, mai exact în Los Angeles, iar prețul pornește de la 1000 de euro și urcă până la 15.000 de euro.

Apoi măștile sunt aplicate vedetelor de către echipa de machiaj cu care colaborează Antena1, iar întreg ritualul durează câteva ore. De exemplu, pregătirea Elenei Udrea, care a și fost surpriza serii a durat aproape 4 ore.

”Cele 12 măști sunt lucrate în America, la Los Angeles, la prețuri cuprinse între 1.000 și 15.000 de euro. Unele sunt foarte grele, cântăresc între 1 kilogram și 7 kilograme, au fost aduse cu avionul. Au fost comandate la începutul lunii octombrie, au ajuns după vreo două săptămâni. Filmările pentru Revelion au avut loc la începutul lunii decembrie deci a fost timp pentru probe. Dan ține enorm la acest concurs cu măști pe care îl realizează de cinci ani. Cele mai complexe măști din această ediție sunt Vrăjitoarea, Diavolul, Hades şi Duhul lui Alladin”, au dezvăluit surse din interiorul trustului Intact pentru Playtech.ro.

Care au fost cele 12 măști prezentate la Revelionul 2021 de către Dan Negru

Cosmin Contra l-a întruchipat pe Grinch
Romică Ţociu a făcut haz de necaz şi s-a costumat în Corona
Vrăjitoarea a fost Elena Udrea
Cornel Ilie s-a ascuns în spatele personajului Diavolul
Dorel Vişan a pus în scenă un veritabil Pinocchio, alături de Cristi Iacob

Elena Udrea a fost una din măștile lui Dan Negru de la Revelionul 2021

Oana Zăvoranu s-a transformat în Captain Hook şi alături de Adriana Trandafir
Maria Dragomiroiu se ascundea în spatele măştii Hades
Cunoscutul vlogger Selly a venit la Revelionul Starurilor 2021 costumat în Extraterestru
Paula Seling a fost deghizată Gamora, din Gardienii Galaxiei
Marian Drăgulescu a acceptat invitaţia lui Negru şi a intrat în pielea lui Lurch
Andreea Bălan a fost Duhul lui Alladin
Maia Morgenstern şi Carmen Tănase au fost preşedinţii Putin şi Trump.