Care a fost primul job și primul salariu încasat de Denise Rifai? Ce a trebuit să facă pentru 100 de dolari este greu de crezut

Care a fost primul job și primul salariu încasat de Denise Rifai? Ce a trebuit să facă pentru 100 de dolari este greu de crezut
Denise Rifai prezintă la Kanal D emisiunea 40 de întrebări

Denise Rifai este la momentul actual gaza unuia dintre cele mai urmărite show-uri din România. Vedeta are grijă întotdeauna să îi surprindă pe telespectatori, iar invitații ei sunt nevoiți să răspundă la unele dintre cele mai incomode întrebări.

Puțini știu însă că înainte de a ajunge la Realitate, iar mai târziu la Kanal D, Denise Rifai nu a fost atât de bine pltătită. De curând, vedeta a mărturisit care a fost primul salariu încasat, dar și ce trebuia să facă pentru acestă sumă.

Ce salariu a încasat Denise Rifai

Pasiunea lui Denise Rifai pentru televiziune este una destul de veche, însă până să ajungă pe micile ecrane, vedeta a fost angajată la un post de radio, iar suma pe care o încasa era una destul de mică, însă suficientă pentru vedeta Kanal D.

Moderatoarea tv a mărturisit că la începutul carierei sale câștiga un salariu de 100 de dolari pentru un post de radio. Totuși, aceasta a povestit că salariile au fost la linie cu evoluția de la momentul respectiv, deci practic, la acea vreme, 100 de dolari nu erau chiar atât de puțini bani.

Dacă vă întrebați ce trebuie să facă vedeta pentru cei 100 de dolari, ei bine, aceasta ocupa funcția de editor și totodată era și prezentatoare de știri la postul respectiv de radio.

Ce a făcut Denise Rifai cu primul salariu

Vedeta a mai povestit că nu mai știe pe ce și-a cheltuit primul salariu, însă cu siguranță a fost ceva care i-a ”bucurat inima”.

”Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio. Eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa.

Să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva”, a mărturisit Denise Rifai.

Ce urmează după carieră 

Denise Rifai nu obișnuiește să vorbească prea mult despre viața personală, însă de curând, aceasta a vorbit despre planurile sale de viitor și ce își dorește. Pe lângă carieră, care se poate spune că a ajuns la apogeu, vedeta de la Kanal D își dorește să se căsătorească.

Mai mult de atât, prezentatoarea susține că își dorește și mulți copii, însă lasă totul la voia întâmplării. Ea a mai adăugat că până se vor întâmpla toate aceste lucruri, ea va continua să își facă treaba în domeniul televiziunii, domeniu pe care îl îndrăgește enorm.

”Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească. Un bărbat cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei.

Să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin.”, a mai povestit Denise Rifai.