Ce funcție importantă la stat a primit fostul iubit al lui Denise Rifai? A fost membru PNL și ministru, iar acum l-a ajutat tatăl lui Gabi Bădălău

17 ian. 2021
Ce funcție importantă la stat a primit fostul iubit al lui Denise Rifai? A fost membru PNL și ministru, iar acum l-a ajutat tatăl lui Gabi Bădălău
Denise Rifai a lucrat aproape 11 ani la Realitatea Tv

Vedetei Kanal D nu-i mai place acum să vorbească despre viața sa privată sau despre relațiile sentimentale din trecut și prezent. Totuși a existat o perioadă în care aceasta era foarte prezentă la evenimentele mondene din zona politică și de cele mai multe ori era însoțită de fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

Conform a numeroase surse, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și nu se fereau să fie văzuți împreună. La acel moment, Denise Rifai era reporter la Realitatea Tv, dar și o mare amatoare de lux și evenimente pompoase. Nu trebuie uitat că prezentatoarea Kanal D provine dintr-o familie foarte bogată.

De la PNL la PSD… din nou la stat în câmpul muncii

Puțini probabil își amintesc, dar Eugen Orlando Teodorovici a fost membru PNL și chiar a candidat pentru o funcție de senator liberal de Vrancea în anul 2008. Pentru că nu a avut succes, s-a reprofilat politic, iar 2012 a trecut la PSD și a devenit senator de Buzău. Ulterior s-a împrietenit Victor Ponta, care l-a numit ministru al Fondurilor Europene, în guvernarea USD. A rezistat pe această poziție trei ani. Apoi a fost numit de același Victor Ponta, ministru de Finanțe, dar doar pentru puțin timp, pentru că din cauza tragediei Colectiv a căzut guvernul.

Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru PSD și fost președinte executiv al PSD. Foto: romania2019.eu

Eugen Orlando Teodorovici rămâne în PSD, devine senator de Tulcea, iar Liviu Dragnea îl ia în echipa lui și-l numește ministru de Finanțe. Acesta rezista la vârful PSD și după arestarea fostul președinte al social democraților pentru că devine foarte apropiat de Viorica Dăncilă, premier la acel moment și lider PSD.

Mai mult, el devine președinte executiv al PSD în luna iunie 2019, dar după ce Viorica Dăncilă pierde alegerile prezidențiale este și el îndepărtat de noua conducere și nu mai reușește să prindă un loc la Senat așa cum spera.

Ce funcție importantă în stat a primit Eugen Orlando Teodorovici?

Dar iată că Eugen Orlando Teodorovici a căzut din nou în picioare. În urmă cu puțin timp, acesta a fost numit director la Direcția de Audit din subordinea celei mai importante structuri din Curtea de Conturi, Autoritatea de Audit. Cel car el-a sprijinit a fost vicepreședintele Autorității de Audit, fostul baron PSD Nicolae Bădălău, cel care este tatăl lui Gabi Bădălău, aflat pe prima pagină a tuturor tabloildelor, conform surselor Evenimentul Zilei.

Autoritatea de Audit este considerată a fi cea mai importantă structură din Curtea de Conturi, iar Eugen Orlando Teodorovici primit direct funcția director la Direcția de Audit. Însă încă din anii 90, acesta s-a orientat foarte bine și a deținut tot timpul numai funcții la stat.

Renegat de PSD, fostul ministru încearcă acum să se profileze ca un tehnocrat: „Nu am fost niciodată om politic. Doar apartenența la un partid politic, PSD, mi-a dat titulatura aceasta. Eu sunt specialist. Sunt auditor”, a spus acesta pentru Epoch Times.