Dan Cruceru a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la Kanal D! De ce nu a mai acceptat să prezinte Survivor România

29 ian. 2021
Dan Cruceru a dezvăluit motivul real pentru care a plecat de la Kanal D! De ce nu a mai acceptat să prezinte Survivor România
Dan Cruceru a prezentat prima ediție a Survivor România

Dan Cruceru a fost prezentatorul primei ediții a reality show-ului Survivor România, difuzat de Kanal D. Producția s-a bucurat de mare succes și toată lumea se aștepta ca acesta să revină la cârma emisiunii. Doar că postul turc de televiziune a anunțat că Daniel Pavel va fi cel care-i va însoți pe Faimoși și Războinici în Republica Dominicană.

Au existat numeroase speculații cu privire la înlocuirea lui Dan Cruceru, care s-a ales și cu ceva probleme de sănătate în lunile petrecute departe de România. Cu toate acestea, se pare că decizia lui de a nu mai colabora cu Kanal D pe acest proiect a fost una strict legată de familie. Dorul de cei mici a fost atât de puternic, încât a simțit că nu poate repeta experiența și a doua oară.

Motivul real pentru care Dan Cruceru nu a mai acceptat să prezinte Survivor România

„Bineînţeles, doream să repet experienţa. Chiar dacă a fost una foarte faină din punct de profesional, a foarte grea din punct de vedere personal, atât în ceea ce priveşte sănătatea mea, cât şi raportat la relaţiile cu familia şi la nivel de business, pentru că cinci luni nu am putut să mă ocup de nimic altceva. Dar nu le poţi face pe toate perfect”, a dezvăluit Dan Cruceru pentru okmagazine.

Acesta a mai spus și că fiica lui cea mică ajunsese să discute cu psihologul școlii despre faptul că tatăl ei este departe, iar ea suferă de dorul lui. Toate acestea i-au pus capac fostului prezentator Survivor România, care a trebuit să decline oferta Kanal D de a reveni la cârma emisiunii Survivor România.

„De exemplu, băieţelul meu, cu care abia începeam să construiesc o relaţie, m-a tratat ca pe un invitat în casă atunci când am revenit. Timp de o lună refuza să vină la mine în braţe, nu mă puteam apropia de el, doar pe mami o dorea. Am lucrat la chestiile astea, iar acum suntem foarte apropiaţi. Iar cu fiica mea, Sophia, am avut o surpriză legată de faptul că a suferit foarte tare de dorul meu, fiind şi mai sensibilă, dar şi mai mare. Ea vorbea cu psihologul şcolii şi îi spunea cât de mult suferă că tati e plecat. Două săptămâni a stat numai la mine în braţe. Până la Survivor, nu mai plecasem mai mult de zece zile de acasă. Oricât de mult mi-a plăcut proiectul, trebuia să aleg ce e mai important pentru mine şi pentru familia mea”, a mai spus acesta.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor România?

Producătorii turci i-au găsit, însă un înlocuitor excepțional lui Dan Cruceru. Daniel Pavel se descurcă foarte bine în rolul de prezentator, chiar mai bine decât predecesorul său, după cum afirmă fanii emisiunii pe rețelele de socializare.

Daniel Pavel este actualul prezentator al Survivor România. Foto: Instagram

Daniel Pavel a fost mai întâi ofițer în marina comercială și abia apoi om de radio și TV. El a prezentat emisiunea „Business On Air”, la Radio France Internațional, program care a și fost premiat de CNA în 2015, și a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment. Daniel Pavel a mai fost redactor șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România, iar acum a acceptat provocarea Kanal D.

„Pentru mine, reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel, potrivit voxbiz.ro.