Cine este noul iubit al lui Denise Rifai? Vedeta îl ține secret, dar este o persoană publică, celebră (SURSE)

27 mai 2021
Cine este noul iubit al lui Denise Rifai? Vedeta îl ține secret, dar este o persoană publică, celebră (SURSE)
Denise Rifai prezintă la Kanal D emisiunea 40 de întrebări

Denise Rifai este astăzi una dintre cele mai în vogă vedete din România. După 11 ani petrecuți la Realitatea Tv, popularitatea ei a explodat de-a dreptul odată cu cooptarea ei în echipa Kanal D. Emisiunea ei 40 de întrebări înregistrează cifre bune și chiar a reușit să fie lider de audiență cu ediția în care l-a intervievat pe Cristi Borcea.

Acesta a făcut furori cu unul din răspunsurile sale la întrebarea lui Denise Rifai, care a vrut să știe dacă le-a cumpărat tăcerea fostelor sale soții. Replica fostului acționar de la Dinamo a devenit virală și a fost ținta glumelor pe internet.

„Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D, uluind și amuzând pe toată lumea totodată.

Cine este iubitul actual al prezentatoarei Denise Rifai?

Celebritatea prezentatoarei Denise Rifai, care este și foarte frumoasă i-a determinat pe fani să se întrebe cine este iubitul acesteia. Există? Sau este singură? Ei bine, potrivit surselor voceabanilor.ro, vedeta este de mai mulți ani cu un bărbat celebru, persoană publică, dar pe care este nevoită să-l țină secret. Motiv pentru care am ales și noi să nu-i publicăm numele.

Totuși marele regret al lui Denise Rifai astăzi este că nu este căsătorită cu copii, mai ales că și-a imaginat viața altfel. Dar din punct de vedere profesional se poate declara împlinită, întrucât nu sunt prea multe jurnaliste din noua generație, care au reușit să atingă performanțele ei. Indiferent de critici, cifrele arată succesul.

Denise Rifai a lucrat aproape 11 ani la Realitatea Tv

„Toată viața mi-am dorit să am un bărbat al meu și copii. Sunt femeie matură, dar departe de a-mi întemeia o familie și de a face copii. Sunt departe de acel moment care în mod normal ar fi trebuit să se întâmple. Mi-aș fi dorit să am alături un bărbat care să mă iubească, cu care să fiu căsătorită, eu cred în această instituție a căsătoriei, și să am nu unul, ci patru copii: trei băieți și o fată. Dar nu a fost să fie. Viața trăită e foarte diferită de cea imaginată, accept și ideea că poate nu mă voi mărita niciodată, că poate nu voi avea copii. Nu știu ce-mi va oferi viața. Îmi fac profesia cu bună credință și aștept să văd ce mi-a rezervat Dumnezeu, pentru că eu cred în EL, în destin”, a spus vedeta Kanal D într-un interviu pentru Click!.

Cea mai indiscretă întrebare

Denise Rifai detestă să răspună la întrebările legate de iubitul său actual sau de ceilalți bărbați care au fost în viața ei. În 2016 era notorie relația ei cu Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe, actual director de audit la Curtea de Conturi. Acesta a ieșit din prim planul politicii, după ce nu a mai prins un loc în Parlament, în urma alegerilor din decembrie 2020.

Nu îmi place să vorbesc despre mine, dar răspund cu drag întrebărilor de orice fel. Cea mai indiscretă întrebare care mi s-a pus până acum?! Cu cine m-am iubit. Am și răspuns la acel moment: am iubit și m-a iubit un bărbat”, a spus Denise Rifai.

Vedeta Kanal D are o emisiune de tip interviu, care este difuzată în fiecare marți, începând cu ora 23. Aceasta adresează întrebări incomode invitaților săi, care în general sunt persoane publice, interesante, care au stârnit multe controverse de-a lungul timpului. Practic, după fiecare emisiune, există câteva știri de interes, care sunt preluate în întreaga mass media.