Andreea Bălan rupe tăcerea și spune adevărul. Ce relație există între ea și Tiberiu Argint. Ce au făcut, de fapt cei doi împreună în vacanța din Dubai

27 mai 2021
Andreea Bălan rupe tăcerea și spune adevărul. Ce relație există între ea și Tiberiu Argint. Ce au făcut, de fapt cei doi împreună în vacanța din Dubai
Andreea Bălan, pe plaja din Dubai

Andreea Bălan nu este oficial o femeie liberă. În acte ea este căsătorită în continuare cu George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale. Doar că atât el, cât și ea și-au refăcut deja viața alături de alți parteneri. Tiberiu Argint este noul iubit al artistei, dar în presă s-a speculat mult pe acest subiect.

Mai exact s-a spus că Andreea Bălan l-ar folosi doar paravan și că între cei doi nu este, de fapt nimic. El este fratele unei dintre cele mai bune prietene ale sale, Sonia Argint, iar asta a creat și mai multe suspiciuni.

Are Andreea Bălan cu adevărat o relație cu Tiberiu Argint?

Totuși recent, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au mers împreună într-o vacanță de lux în Dubai, fără să ia și copiii cu ei. Artista a postat fotografii incediare cu ea pe plajă, dar a evitat să vorbească despre sentimente sau relația pe care o are, deși întrebările pe această temă sunt la ordinea zilei.

Andreea Bălan în vacanță în Dubai

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut.”, a dezvăluit Andreea Bălan într-un interviu acordat Antena Stars.

 De ce nu vrea Andreea Bălan să vorbească despre Tiberiu Argint public

Dar când a venit vorba despre Tiberiu Argint, din nou silentio stampa. Vedeta nu vrea deloc să povestească despre relația ei și spune că vrea să o țină departe de ochii publicului. Experiența trecutului cu George Burcea a determinat-o să ia această decizie. De altfel, actorul a avut multe de câștigat în urma divorțului de Andreea Bălan.

El a fost practic asaltat de presă și a primit o serie de contracte la care nici nu visa în trecut. Cel cu Pro Tv, de la Ferma a fost cel mai importnat. De altfel, acolo a cunoscut-o și pe Viviana Sposub, actuala lui iubită.

„Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a fost fermă Andreea Bălan.