Andreea Marin a plecat în vacanță după o pauză de un an! Ce agenție de turism a ales și pentru ce hotel cunoscut a optat. Sunt servicii de top aici

25 mai 2021
Andreea Marin a plecat în vacanță după o pauză de un an! Ce agenție de turism a ales și pentru ce hotel cunoscut a optat. Sunt servicii de top aici

Andreea Marin este implicată în foarte multe activități, iar programul ei este tot timpul foarte încărcat. Vedeta nu a mai plecat în vacanță în ultimul an, dar acum după ridicarea restricțiilor s-a descis să-și ia inima-n dinți și să pornească spre o locație de vis, împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveani și fiica sa, Violeta.

Andreea Marin a optat pentru Dubai și hotelul Rixos Premium. De altfel, se pare că acest lanț hotelier este preferatul vedetelor indiferent de locația pentru care optează. Mirela Vaida a mers în Egipt și a ales tot Rixos, iar cei care merg în Antalya și vor un resort de lux, unde știu sigur că vor beneficia de servicii de top, aleg din nou Rixos.

O nouă agenție de lux, deschisă chiar în pandemie

Andreea Marin probabil a beneficiat de un contract de barter cu agenția de turism, Nordis Travel. Este una de lux, nou înființată și dorește să se promoveze pe piață. De altfel, la lansare a fost plin de vedete, iar brandul se poate vedea pe diverse panouri în București, semn că se învestește masiv în marketing.

Probabil și prețurile sunt pe măsură. Andreea Marin a împărtășit deja cu fanii o parte din experiență sa, dar probabil vor urma mai multe postări pe subiect.

Ce spune Andreea Marin despre experiența ei spre Dubai

„Bună dimineața din aeroport! Fotografiile sunt de la plecarea spre Dubai de acum câteva zile, din ziua primului zbor după un an de pauză între călătoriile dincolo de granițe, de aceea și eram atât de emoționată, nerăbdătoare, cu bună dispoziție !

Dacă ar fi să fac o poză acum, la plecarea spre casă, ați citi pe chipul meu părerea de rău că sejurul a fost prea scurt, deși acasă e mai bine decât oriunde. Dar au fost 4 zile atât de frumoase și pline, grație felului în care @nordistravel.ro a organizat totul pentru familia mea, încât aș mai fi stat încă pe atât, ne-am promis oricum nouă înșine să ne întoarcem în octombrie, când temperaturile devin din nou mai blânde.

Andreea Marin în drum spre Dubai

O să vă povestesc experiența mea în zilele ce vin, căci merită să știți câteva lucruri care fac diferența dintre o vacanță oarecare și una de neuitat. În privința drumului, de pildă, vă spun acum că am ajuns tare obosită, după un an de muncă susținută fără pauză, în ultimele 3 luni am muncit și în weekenduri, iar în ziua plecării am lucrat până în ultimul minut alergând pur și simplu de la o treabă la alta, doar să pot termina ce mi-am propus.

În aeroport, ideea agenției Nordis de a avea pentru noi serviciul Merhaba, care înseamnă că ești preluat, condus peste tot fără niciun efort din partea ta, beneficiind de scurtături în aeroportul imens, evitând statul la coadă, făcând rapid testul PCR, a fost salvatoare, eram extenuată și ar fi durat totul mult mai mult altfel.

Am ajuns în Dubai, cazarea la hotelul Rixos Premium a fost minunată, vi-l recomand pentru serviciile sale complexe, grija față de orice client, plăcerea fiecărui pas. Când am ajuns, deja se lăsase întunericul, am ieșit pe terasa ce dădea spre piscina și plajă, spre imaginea liniștitoare din larg. O bucurie! Parcă uitasem cum e să călătorești!

Testul făcut pentru a evita, așa cum e legal, carantina la revenirea în țară, se putea face tot în hotel. Excursiile, sporturile pe apă, toate pot fi aflate și alese tot acolo. Sala de sport are vedere spre plajă și întinderea de apă – reconfortantă, îți umple sufletul și privirea de soare și senin – iar la Spa, e minunat. Voi reveni!”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de facebook.