Ce salariu încasa Viviana Sposub de la Pro Tv. Ce studii are și cum a ajuns în televiziune

01 mart. 2021
Ce salariu încasa Viviana Sposub de la Pro Tv. Ce studii are și cum a ajuns în televiziune
Viviana Sposub

Viviana Sposub a căpătat notorietate după participarea sa în cadrul show-ului Ferma – Orăşeni versus Săteni, de la Pro TV. De aici, vedeta s-a ales și cu o relație, cu fostul soț al Andreei Bălan, George Burcea, dar și cu ceva mai multă experiență.

Viviana Sposub s-a făcut remarcată în primă fază pentru postul de co co-prezentatoare de la Vorbeşte lumea, dar și pentru toate acțiunile sale făcute în cadrul emisiunii Ferma.

Ce studii are Viviana Sposub

Probabil vă întrebați cum a ajuns Viviana Sposub în televiziune și ce studii are. Ei bine, drumul Vivianei spre celebritate a început odată cu intrarea la Liceul de Artă „Ştefan Luchian”, unde a studiat şi muzica și pe care l-a absolvit cu brio.

După liceu, fosta concurentă de la Ferma a decis să facă un pas înf ață și a finalizat cursurile școlii Intact Media Academy cu nota 10. De aici, aceasta a dorit să-și completeze studiile, așa că a urmat Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din SNSPA.

Prima oară și-a făcut apariția în cadrul știrilor meteo de la Antena 1, din cadrul Observatorului prezentat de Mihai Jurca şi Andreea Gherasim.

Cum a ajuns la Pro Tv

Antena 1 nu a fost suficient pentru frumoasa brunetă, așa că în vara anului 2019, Viviana pleca din Intact şi imediat după se înţelegea cu cei de la Pro TV. La acel moment, vedeta le mulțumea celor de la Intact pentru toată experianța acumulată și mărturisea că vrea să deschidă un nou capitol în viața sa.

”A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, mărturisea Viviana când îşi lua adio de la Antena 1.

Ce salariu încasa de la Pro Tv

După nici o lună de la încheierea contractului cu Antena 1, Viviana a devenit noua co-prezentatoare a emisiunii Vorbeşte lumea, de la Pro TV, alături de Adela Popescu şi Gabriel Coveşanu, iar acest job i-a adus zâmbetul pe buze.

”Nici nu ştiţi cât de mult am aşteptat acest moment“, a spus Viviana la prima sa apariţie la Pro TV.

Dacă vă întrebați ce salariu a primit Viviana Sposub pentru postul de co-prezentatoare în cadrul emisiunii Vorbește lumea, ei bine, conform stiridirecte.ro, aceasta încasa lunar suma de 2.000 de euro.

După postul de prezentatoare tv, aceasta a apărut în show-ul „Ferma – Orăşeni vs Săteni”, acolo unde l-a cunoscut pe George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan și actualul ei iubit.