Vica Blochina rămâne fără apartamentul de 350.000 de euro. Este executată silit pentru că nu și-a plătit întreținerea. La cât a ajuns datoria ei

28 aug. 2021
Vica Blochina rămâne fără apartamentul de 350.000 de euro. Este executată silit pentru că nu și-a plătit întreținerea. La cât a ajuns datoria ei
Sursa foto: Instagram

Vica Blochina este executată pentru datoriile acumulate la întreținere și va pierde apartamentul de lux, primit cadou de la Victor Pițurcă. Nu este pentru prima dată când fosta balerină se confruntă cu datorii la întreținere, dar se pare că de data aceasta nu mai are ce face și trebuie să părăsească imobilul.

Imobilul în care Vica Blochina locuiește de 14 ani a fost cadoul dat de Victor Pițurcă, tatăl fiului ei, cu care a avut o relație extraconjugală. De-a lungul anilor vedeta a tot acumulat datorii la întreținere, care în prezent se ridică la peste 13,000 de lei.

Cu o suprafață de 125 mp, 3 camere și două balcoane, apartamentul este cotat la aproximativ 350.000 de euro.

Vedeta a fost dată în judecată de asociația de proprietari din complexul în care locuia. După mai multe procese și trei sentințe de executare silită, Vica Blochina a fost evacuată din imobilul în care locuia alături de fiul ei.

Imobilul, scos la licitație

Apartamentul de lux urmează să fie scos la licitație luna viitoare pentru suma de 198.810 de euro, în ciuda faptului că prețul acestuia este de aproximativ 350.000 de euro.

Nu este prima dată când vedeta se confruntă cu astfel de probleme financiare. În urmă cu un an aceasta acumulase, de asemenea, datorii imense la întreținere și risc să fie executată. De altfel, vedeta declara atunci că ar prefera să se mute cu chirie într-un alt imobil, pentru că este mult mai ieftin.

„Nu am plătit întreținerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin”, a declarat Vica în urmă cu un an.