EXCLUSIV. Cine l-a obligat pe Gabi Bădălău să se căsătorească cu Claudia Pătrășcanu? Erau în joc milioane de euro. Dezvăluiri incendiare

03 iun. 2021
EXCLUSIV. Cine l-a obligat pe Gabi Bădălău să se căsătorească cu Claudia Pătrășcanu? Erau în joc milioane de euro. Dezvăluiri incendiare
Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pe vremea când formau un cuplu

În anul 2014, un anunț matrimonial surprindea lumea showbizului autohton. Gabi Bădălău urma să se căsătorească cu Claudia Pătrășcanu, fosta membră a trupei Sexxy. O veste care a stârnit multe reacții și neîncredere în ideea de cuplu și familie, întrucât fiul baronului PSD, Niculae Bădălău era recunoscut ca un mare cuceritor.

De altfel, până la 27 de ani, când a făcut pasul cel mare cu Claudia (34 de ani la acel moment), el bifase deja o serie impresionantă de cuceriri: Ramona Gabor, Adelina Pestrițu, Rocsana Marcu, Andreea Mantea, Vica Blochina și multe altele. Nu avea niciun gând să pună capăt burlăciei, dar cel care l-a convis sau mai bine zis obligat să facă acest pas a fost chiar tatăl lui.

Cine l-a obligat pe Gabi Bădălău să se căsătorească cu Claudia Pătrășcanu?

Claudia Pătrășcanu a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău, după doar câteva luni de relație și a decis că va păstra copilul, indiferent de ceea ce va spune iubitul său. Și desigur că va spune public și cine este tatăl. Disperat juniorul Bădălău a mers la părintele său, care conform surselor voceabanilor.ro l-ar fi obligat pe fiu să o ceară în căsătorie pe Claudia, de teama unui scandal.

Anul 2014 era unul deosebit de important pentru PSD. Traian Băsescu își încheia mandatul, iar Victor Ponta era mare favorit să ajungă președintele țării. Niculae Bădălău avea și el planuri mari și cum era unul dintre cei mai influenți politicieni în partid la acea dată, nu dorea să atragă atenția asupra lui negativ. Mai ales că avea afaceri de sute de milioane de euro în joc.

Așa că pentru a evita un scandal i-a impus fiului o nuntă care să liniștească apele. Claudia Pătrășcanu, fericită a acceptat imediat, însă căsnicia ei a fost un adevărat coșmar. Cu toate acestea, ea a mai făcut încă un copil cu Gabi Bădălău, iar inevitabilul scandal public a izbucnit abia în 2019.

Claudia Pătrășcanu vrea 15.000 de euro lunar de la fostul soț

Fără nicio șansă de împăcare, artista a făcut multe dezvăluiri publice despre familia Bădălău și i-a cerut încă soțului său (pentru că divorțul nu s-a pronunțat încă) o pensie alimentară de 15.000 de euro. Acesta refuză să-i dea banii și spune că 3.000 de euro sunt mai mult decât suficienți, mai ales că el plătește deja școala copiilor.

Între timp, Gabi Bădălău a revenit la vechile obiceiuri: vacanțe scumpe și cuceriri de Dorobanți. Acesta a mers în vacanță în Maldive cu Bianca Drăgușanu, cu care, se pare că ar fi dispus chiar și să se căsătorească. Momentan cei doi nu au confirmat informația, dar s-au expus public de mai multe ori împreună, semn că au o relație mai mult sau mai puțin stabilă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a povestit în mai multe rânduri că soțul său a avut mereu amante pe care le-a finanțat cu mii de euro și le-a oferit cadouri foarte scumpe. Dezvăluirile ei publice probabil au avut drept scop intimidarea familiei Bădălău, care de teama unui scandal, ar fi trebuit să-i ofere suma cerută.

Doar că acum Niculae Bădălău a devenit vicepreședinte al Curții de Conturi și s-a retras temporar din prim planul politicii mari, mai ales că Marcel Ciolacu nu l-a dorit deloc în conducerea PSD. Așa că fosta membră a trupei Sexxy nu s-a ales nici cu bani, nici cu fericire, după cinci ani de căsnicie, care au semănat mai degrabă cu un infern, după spusele ei.