Marcel Pavel, la un pas de faliment. Câți bani mai are artistul și cum l-a afectat pandemia

25 nov. 2020
Marcel Pavel, la un pas de faliment. Câți bani mai are artistul și cum l-a afectat pandemia

Marcel Pavel se numără printre artiștii afectați masiv de pandemie. În ultima vreme, viața sa s-a schimbat radical, iar aristul se confruntă cu niște probleme financiare destul de mari. Acesta a vorbit despre câți bani mai are și despre cum a dus-o în utlima vreme. 

Marcel Pavel o duce destul de greu de câteva luni bune. Viața lui s-a schimbat complet de la debutul pandemiei, iar din punct de vedere financiar, e aproape de faliment.

Până de curând, Marcel Pavel a fost unul dintre cei mai căutați artiști din România, însă anul 2020 l-a surprins neplăcut, motiv pentru care, acesta a fost nevoit să se reprofileze. Deși în urmă cu câteva luni susținea că nu va fi niciodată implicat politic, artistul și-a schimbat perspectiva și vrea să fie deputat.

Astfel, acesta se află acum pe listele de candidați ai Partidului Ecologist Român pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Având în vedere noul său statut, fostul concurent de la ”Te cunosc de undeva” a fost nevoit să-și depună declarația de avere, iar conform documentului, Marcel Pavel are peste 4 hectare de teren agricol, un teren în Bușteni, o casă în București de 400 mp și două mașini luate în leasing.

Câți bani mai are Marcel Pavel

La capitolul avere, lucrurile nu stau chiar atât de grozav. Se pare că în 2019, artistul a câștigat din concerte 7.400 de euro. Totodată, în declarația de avere acesta a mai scris că deține în bancă un cont în care se află 200.000 de lei și încă unul cu 2.190 de lei, alături de 1.000 de dolari într-un cont în valută.

Marcel Pavel a mărturisit că toți banii pe care îi mai are îl vor ajuta maxim un an de zile.

”Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspiratia aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România, vom fi terminati”, a spus fostul concurent al emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Cel mai dificil an

Artistul a mai vorbit și despre întreg anul 2020, care a fost plin de încercări. Acesta a fost diagnosticat cu noul coronavirus și a trecut prin momente teribile până a reușit să se vindece complet.

”În ultimile zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș” am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”, mai mărturisea artistul.