Unde lucra INNA înainte să devină o artistă faimoasă? Jobul său nu avea nicio legătură cu muzica

24 sept. 2021
Unde lucra INNA înainte să devină o artistă faimoasă? Jobul său nu avea nicio legătură cu muzica
Sursa foto: Instagram

INNA, una dintre cele mai populare artiste din România și probabil cea mai cunoscută din țara noastră la nivel internațional, a atins printre cele mai înalte culmi în industrie. Înainte să fie celebră însă, ea a avut un job modest, dar de care nu s-a rușinat niciodată, iar acum a ajuns să câștige și 50.000 de euro pentru o reprezentație. Ce job avea INNA înainte să devină celebră?

Hit-urile INNEI răsună peste tot în cluburi și se bucură de un succes enorm. În plus, în sfârșit este fericită și pe plan personal după ce Deliric a reușit să o cucerească. Ei formează de ceva vreme un cuplu și chiar dacă sunt mulți care deja îi văd căsătoriți, cei doi nu s-au gândit la așa ceva până acum. De altfel, INNA spune că nu s-a visat niciodată mireasă, chiar dacă artista își dorește foarte mult copii.

Artista a cunoscut succesul mai ales în afara țării, iar asta i-a adus și sume importante de bani în conturi. Concertele din străinătate, evenimentele de top unde a cântat, plus contractele de imagine i-au adus milioane de dolari în conturi. În urmă cu mai mulți ani a și investit în firma Global Records. O bună perioadă de timp ea a avut o relație cu Lucian Ștefan, managerul ei și partenerul său de la casa de producție pe care o dețin împreună, Global Records, scrie ShowBlitz.ro.

A avut un job modest

Cei doi se cunosc încă din liceu și înainte ca INNA să ajungă pe culmile succesului, ambii au avut joburi modeste, având grijă de afacerile părinților lor. Dacă Lucian se ocupa de o sală de internet, în tot acest timp, INNA vindea costume de baie la tarabă. Un job de vară cu care își rotunjea veniturile și de care nu s-a rușinat niciodată pentru că îi aducea banii de care avea nevoie.

De altfel, INNA nu are la bază studii care au ceva în comun cu muzica. Ea a urmat cursurile unui liceu economic din Mangalia, specializându-se pe contabilitate. Iar apoi s-a înscris la Universitatea Ovidius din Constanța, unde a absolvit Științe Politice.

În ciuda acestui aspect, ea se bucură din plin de succes și o carieră de invidiat. Rămâne însă cu picioarele pe pământ, față de mulți alți artiști. Ea a rămas aceeași fată din Constanța, modestă, rafinată și deschisă cu toți cei din jur.