Ce notă a obținut celebra INNA la bac? Din ce afacere a strâns 20 de milioane de dolari în conturi

28 apr. 2021
Ce notă a obținut celebra INNA la bac? Din ce afacere a strâns 20 de milioane de dolari în conturi
INNA și Lucian Ștefan au împreună firma Global Records

INNA este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, foarte populară și la nivel internațional. Aceasta s-a lansat în muzică încă din anul 2007. Alături de ea s-a aflat mereu Lucian Ștefan, cel cu care a fondat mai târziu casa de discuri Global Records.

INNA a cunoscut succesul mai ales în afara țării, iar asta i-a adus și sume importante de bani în conturi. Concertele din străinătate, evenimentele de top unde a cântat plus contractele de imagine i-au adus milioane de dolari în conturi. În urmă cu mai mulți ani a investit în firma Global Records, unde deține jumătate.

La cât este estimată averea INNEI

Acum compania cuprinde nu doar partea de producție muzicală, ci și managerierea a numeroși influenceri plus organizarea unor evenimente foarte mari. Practic, în moment de față, Global Records este liderul industriei de entertainment în România.

Site-ul CelebrityNetWorth a calculat averea mai multor celebrități, printre care și INNA și astfel au ajuns la concluzia că aceasta stă pe un munte de aur. Mai exact, artista are o avere estimată la 20 de milioane de euro, cu 10 mai puțin, față de cea a Simonei Halep.

De altfel, ea este și singura cântăreață care se află în topul bogătașilor realizat de cei de la CelebrityNetWorth.

Ce studii are INNA și ce notă a luat la bac

Ca și studii, INNA nu are nimic în comun cu muzica, din acest punct de vedere. Ea a urmat cursurile unui liceu ecoonomic din Mangalia, specializându-se pe contabilitate. Iar apoi s-a înscris la Universitatea Ovidius din Constanța, unde a absolvit Științe Politice.

INNA se numără printre vedete care nu s-au făcut de râs nici la examenul de bacalaureat. Aceasta a avut media 8,85, luând note bune la toate materiile.