Un criminal în serie a ucis-o pe fosta iubită a lui Ashton Kutcher. Avea doar 22 de ani. Ce decizie au luat judecătorii cu privire la asasin

20 iul. 2021
Un criminal în serie a ucis-o pe fosta iubită a lui Ashton Kutcher. Avea doar 22 de ani. Ce decizie au luat judecătorii cu privire la asasin

Michael Gargiulo, cunoscut și ca „Spintecătorul de la Hollywood” a ucis două femei în anii 2000, una dintre acestea fiind și Ashley Ellerin, pe atunci iubita actorului Ashton Kutcher. Judecătorii din Los Angeles au dat sentința la sfârșitul săptămânii trecute, iar criminalul urmează să fie judecat și într-un alt caz de omor în statul american Illinois.

Rudele victimelor au fost în lacrimi în momentul în care un judecător i-a dat vineri lui Michael Gargiulo sentința la Los Angeles, criminalul fiind condamnat la moarte pentru uciderea celor două femei, transmite BBC.

Ashley Ellerin, în vârstă de 22 de ani, și Maria Bruno, în vârstă de 32 de ani, au fost amândouă înjunghiate în casele lor din California. Gargiulo a fost prins abia după ce o altă victimă, Michelle Murphy, în vârstă de 26 de ani, a reușit să se lupte cu acesta și să scape.

La condamnarea de vineri, Michelle Murphy încă puternic afectată, la mai bine de un deceniu de cele întâmplate, a spus instanței că „a petrece o noapte singură îi creează o frică imensă”.

Iubita actorului a fost înjunghiată de 47 de ori

Aceste crime din California au atras atenția publicului, deoarece una dintre victime, Ashley Ellerin, era la acea vreme iubita actorului american Ashton Kutcher și urma să se întâlnească cu acesta chiar în noaptea în care a fost ucisă în februarie 2001.

Ashton Kutcher a depus mărturie în timpul procesului și a povestit cele întâmplate în acea seară. El a spus că a bătut la ușa casei lui Ellerin. Când aceasta nu a răspuns, Kutcher s-a uitat pe fereastră și a văzut ceea ce el credea că sunt pete de vin pe podea, a spus el. Abia a doua zi, o colegă de cameră a găsit-o pe Ellerin moartă după ce fusese înjunghiată de 47 de ori!

Gargiulo a fost condamnat pentru două acuzații de crimă și unul pentru tentativă de crimă în 2019, dar continuă să insiste că este nevinovat. Acum el este așteptat să fie judecat în Illinois, unde se confruntă cu o altă acuzație de crimă. Aici este vorba despre o femeie ce a fost ucisă în 1993.