Cea mai tristă veste! Actorul care l-a interpretat pe Screech din Salvați de clopțel, diagnosticat cu o boală rară la doar 44 de ani. Șansele de supraviețuire sunt minime

16 ian. 2021
Cea mai tristă veste! Actorul care l-a interpretat pe Screech din Salvați de clopțel, diagnosticat cu o boală rară la doar 44 de ani. Șansele de supraviețuire sunt minime
Scenă din filmul Salvați de Clopoțel

„Salvați de clopoțel” a fost pentru mulți tineri care au astăzi în jur de 30 de ani serialul adolescenței lor. Era un fenomen în anii 90-2000. Niciun episod nu trebuia ratat, iar cel mai simpatic personaj a fost fără doar și poate Screech, interpretat de actorul Dustin Diamond. Acesta a rămas ca un simbol pentru mulți fiind cel care ne făcea să râdem de fiecare dată prin trăznăile pe care le spunea.

Actorul în vârstă de 44 de ani s-a internat într-un spital din Florida în urmă cu aproximativ o săptămână, după ce a acuzat o stare de rău în tot corpul. În urma numeroaselor teste, medicii i-au pus un diagnostic necruțător: cancer în stadiul 4, adică cel terminal. Încă nu se știu detalii, dar se pare că acesta ar suferi de o formă rară a bolii, iar apropiații lui au făcut apel pe rețelele de socializare pentru a-i ruga pe toți internauții să se roafe pentru Dustin.

Boala gravă de care suferă actorul care l-a interpretat pe Screech

“Noi încă facem multe teste. (…). În acest moment este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a transmis Roger Paul, reprezentantul celebrului actor, pentru jurnaliștii publicației USA TODAY.

Dustin Diamond, interepretându-l pe Screech 1989-1993. Sursa foto: ew.com

„Vestea cruntă a fost confirmată și pe pagina de facebook a actorului, care are nevoie de multe încujarări pentru a trece peste acest obstacol atât de greu. El are dorință mare să trăiască și își dorește ca fanii lui să se roage pentru el și să-i transmită energie pozitivă.

În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și va fi făcut un plan care va fi respectat. Dacră vreți să trimiteți o carte poștală sau o scrisoare o puteți trimite la:

Insurance King
C/O Dustin Diamond
127 N. Alpine Rd
Rockford , Il 61107

De asemenea, puteți trimite mail-uri la adresa: PinkDaisyEntertainment@gmail.com (…). Vă cerem tuturor să îi respectați intimitatea lui Dustin în aceste momente dificile. Toată pozitivitatea și rugăciunile sunt apreciate”, scrie pe Facebook-ul lui Dustin Diamond.

O viață complicată

Mama actorului a murit și ea tot de cancer, iar trauma este cu atât mare mare. Screech, așa cum a rămas în memoria tuturor, a avut o viață tumultoasă după finalizarea proiectului „Salvați de clopoțel”.

În anul 2015, el a fost condamnat la patru ani de închisoare în urma unui scandal, fiind acuzat de înjunghiere, iar cu cinci ani înainte era la un pas să nu-și poată achita o ipotecă. În 2009 el a scos o carte biografică “Behind the Bell”, în care și-a criticat foștii colegi de platou. Aceștia nu l-au iertat și nu l-au mai chemat la reuniunea lor din urmă cu un an, chiar adcă în 2016, Dustin a spus că în carte s-au strecurat lucruri pe care le-ar fi inserat editorul și nu el.