Cea poreclită Văduva Neagră din Japonia a fost condamnată la moarte prin spânzurare. Ce le făcea aceasta bărbaților

02 iul. 2021
Cea poreclită Văduva Neagră din Japonia a fost condamnată la moarte prin spânzurare. Ce le făcea aceasta bărbaților
Chisako Kakehi

Chisako Kakehi, poreclită „Văduva Neagră” a îngrozit Japonia cu o serie de crime, care cu siguranță vor rămâne în istoria țării. Aceasta are acum 74 de ani și judecătorii au condamnat-o la moarte prin spânzurare, în ciuda eforturilor avocațiolor ei de a o slava, anunță The Daily Beast.

Japoneaza a început să ucidă cu sânge rece în urmă cu aproape 15 ani și a reușit să omoare trei dintre partenerii săi de viață. Cu unul dintre aceștia fusese căsătorită mai puțin de o lună în momentul comiterii crimei.

Cum își ucidea japoneaza soții

Kakegi a recunoscut că a vrut să-și ucidă și cel de-al patrulea amant, doar că a greșit cantitatea de cianură folosită și acesta s-a salvat. Însă probabil stresul cauzat bărbatului i-a provocat cancer și a murit de această boală.

Japoneza a fost condamnată pentru cele trei crime și de tentativă de omor, comise între anii 2007 – 2013, în anul 2017. Aceasta a omorât, însă mai mult de trei bărbați, doar că nu s-au găsit dovezi și pentru ceilalți trei soți morți anterior.

Kakehi a putut fi prinsă pentru că a lăsat multe dovezi pe care autoritățile le-au analizat și au putut să formeze un dosar puternic împotriva sa. Ea intra mult pe aplicațiile sale de dating în care stipula că orice compatibilități potențiale trebuie să fie în vârstă, fără copii sau cu probleme medicale.

Procurorii au găsit dovezi în locuința ei

Procurorii au identificat și în apartamentul ei cărți medicale cu paginile despre otrăvire marcate, urme de cianură și substanțe folosite pentru a masca substanța letală în mâncare și băuturi.

După ce și-a ucis toți soții, femeia a rămas cu o avere enormă de 9 milioane de dolari din moșteniri și asigurările de viață ale celor pe care i-a omorât cu sânge rece. Culmea este că și-a pierdut aproape toți banii în investiții proaste la bursă, după cum relatează presa japoneză.

Procesul ei care a durat 4 luni în 2017 a ținut cu sufletul la gură Japonia și i-a făcut pe mulți să se întrebe de ce aplicațiile de întâlniri nu au un algoritm care să prindă persoanele care încearcă să profite de parteneri bolnavi, în vârstă sau fără copii.

Ultima victimă a fost capitală pentru Kakehi

Crimele sale au fost descoperite în momentul în care autoritățile au identificat urme de cianură în sângele ultimei sale victime. Poliția ordonase o autopsie suspectând după mult timp că moartea atâtor parteneri ai femeii nu poate fi doar o coincidență.

Avocații lui Kakehi au încercat să obțină comutarea pedepsei capitale, argumentând că aceasta suferă de demență. Judecătorul a respins cererea lor. Instanța nu a stabilit momentan data la care sentința va fi pusă în aplicare.