Cine este criminalul milionarului din Arad? Mașina sa a explodat, după ce ar fi fost montată o bombă sub scaun

Cine este criminalul milionarului din Arad? Mașina sa a explodat, după ce ar fi fost montată o bombă sub scaun

Din anul 1985 nu a mai murit nimeni în România în urma unui atac cu bombă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că milionarul din Arad, Ioan Crișan, a cărui mașină a explodat sâmbătă dimineața, a fost un asasinat, probabil la comandă. Explozia l-a ucis pe loc pe bărbatul în vârstă de 66 de ani.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de Antena 3 și România Tv, bomba ar fi fost montată sub scanul șoferului și acționată de la o distanță mică, 30-40 de metri. Se iau în calcul mai multe piste, însă motivul ar fi răzbunarea.

Cine l-a ucis pe milionarul din Arad, Ioan Crișan

Ioan Crișan era un prosper om de afaceri și un nume important în domeniul piscicol. Primele cercetări arată că scaunul pe care tocmai se așezase afaceristul, a fost făcut bucăți și aruncat în plafonul mașinii.

Există mai multe camere de supraveghere în zonă, iar acum sunt verificate imaginile pentru a identifica persoana care a apăsat pe buton pentru a detona bomba.

Fostul ginere este deputat PNL

Ioan Crișan venea aproape zilnic la un bar de lângă un supermarket pentru a-și bea cafeau împreună cu prietenii lui. Bolidul de lux a explodat în parcarea în care acesta parca zi de zi. Deci este posibil ca asasinul să-l fi urmărit pe bărbat o perioadă de timp pentru a găsi cel mai potrivit moment pentru crimă.

Fostul ginere al omului de afaceri este deputat PNL. Acesta a transmis un mesaj după ce a aflat de nefericitul eveniment.

”Sunt șocat și îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viața a făcut să nu ne vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat și iubit de Alexandra și Vlad, care resimt acum dureros această mare pierdere. Se comporta exemplar cu copiii. Era un om normal. Avea o crescătorie de somn african. Nu avea chiar o afacere specatculoasă”, a spus Sergiu Bîlcea la România Tv.