Surpriză totală! Câți bani primesc jurații de la Imperiul Leilor. Cum îi recompensează Pro Tv pentru aparițiile lor

10 feb. 2021
Surpriză totală! Câți bani primesc jurații de la Imperiul Leilor. Cum îi recompensează Pro Tv pentru aparițiile lor
Juratii de la Imperiul Leilor

Imperiul Leilor a devenit una dintre cele mai apreciate emisiuni de la Pro Tv. Juriul este format din cinci jurați foarte cunoscuți din domeniul afacerilor, iar postul de televiziune are un contract bine stabilit cu aceștia. 

Imperiul Leilor este un show care schimbă vieți. Tinerii afaceriști vin să își prezinte ideile cu potențial, cărora ar urma să li se ofere un plus de încredere, dar și de capital.

Câți bani încasează jurații de la Imperiul Leilor

Juriul de la Imperiul Leilor este format din Mohammad Murad, Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Şucu şi Dragoş Petrescu. Dacă vă întrebați ce sume câștigă jurații pentru a fi prezenți în cadrul emisiunii de la Pro Tv, ei bine, aceștia nu sunt plătiți pentru participarea lor la emisiune.

Chiar dacă nu încasează bani de la postul de televiziune, există o serie de contracte care au fost semnate între Pro Tv și firmele deținute de aceștia, iar viramentele făcute de postul din Pache Protopopescu se duc direct în conturile firmelor.

Cum funcționează emisiunea Imperiul Leilor

Spre deosebire de alte show-uri, Imperiul Leilor este cu adevărat un show deosebit. Toți concurenții care intră în competiție sunt oameni necunoscui pentru jurați.

Potrivit stiridirecte.ro, jurații primesc informații despre concurenți cu doar un minut înainte ca aceștia să intre pe scenă. Imediat după moment, juraţii iau decizia pe loc şi nu modifică suma cerută de concurenţi, iar ei îşi iau doar procentele.

De asemenea, în cazul în care unul dintre lei îl cunoaşte din trecutul său pe unul dintre concurenţi, acesta este obligat de regulile emisiunii Imperiul leilor să se retragă din negocieri.

Realiteatea și camere de filmat

Următorul pas este cel mai improtant. În momentul în care un jurat ajunge la un acord cu un concurent, acesta poate face un audit pentru a analiza compania în care urmează să investească şi chiar se poate retrage dacă obţine informaţii inexacte.

Dacă vă întrebați când au loc toate aceste discuții și păreri, ei bine, timpul de pe platou este total diferit față de cel pe care telespectatorii îl văd pe micile ecrane.

Cu alte cuvinte, un concurent petrece o oră în faţa celor cinci juraţi, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu , pentru a încerca să-i convingă să investească în afacerea lor.