Ștefan Mandachi a semnat cu Pro Tv! Pentru ce reality show: A fost o experiență revelatoare

05 feb. 2021
Ștefan Mandachi a semnat cu Pro Tv! Pentru ce reality show: A fost o experiență revelatoare
Ștefan Mandachi

Pro Tv vrea să rămână lider pe piața televiziunilor din România și a pregătit telespectatorilor o grilă extrem de interesantă pentru acest an. Emisiunea lor de top, Românii au talent se va difuza de două ori pe săptămână și se așteaptă să depășească în cifre Survivor România de la Kanal D, noul fenomen național.

Pro Tv a reușit să-l coopteze și pe celebrul afacerist Ștefan Mandachi în echipă. Este drept că doar pentru o ediție a reality show-ul Șef sub acoperire, care se va difuza  09 februarie, de la 21:30, la PRO TV.

Ștefan Mandachi, sub o identitate ascunsă

Manageri de top din întreaga țară intră în propria companie, sub o altă identitate și merg să lucreze alături cu proprii angajați, fără să-și dezvăluie adevărata identitate. Ei trebuie să treacă de teste deloc simple. Întrebare pe care și-o pun telespectatorii este dacă aceștia se pot descurca făcând joburi cu care nu sunt obișnuiți, sub o identitate ascunsă, în propria firmă? Nu doar ei sunt cei supuși „testării”, pentru că și angajații vor fi observați pe ascuns de către șefii aflați sub acoperire.

Săptămânal, emisiunea va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta o serie de job-uri în propria companie. Primul șef care a pornit în această aventură este Ștefan Mandachi, cunoscut om de afaceri din România. Ambițios și perseverent, acesta a făcut numeroase sacrificii pentru a avea succes în afaceri și a fondat un important lanț de restaurante de tip fast-food. Spartan, afacerea fondată în urmă cu 8 ani, a ajuns acum la o cifră de afaceri de 35.000.000 de euro pe an.

„A fost o experiență revelatoare”

Nonconformismul lui Ștefan Mandachi nu se oprește doar la afaceri. În urmă cu un an, a construit lângă Suceava singurul metru de autostradă din Moldova, acțiune care a provocat o adevărată euforie la nivel național.

El va intra sub acoperire în propria companie, Spartan, și va afla la prima mână, care sunt lucrurile care funcționează, cine sunt angajații model, dar și care sunt provocările cu care se confruntă aceștia. Ștefan Mandachi vrea să vadă cum salvează ceea ce a construit cu atâtea sacrificii iar această experiență îl va ajuta să găsească soluții pentru business-ul său, în contextul actual, în care acest domeniu a fost afectat.

„A fost o experiență revelatoare. Mi-am descoperit angajații și am privit afacerea cu alți ochi, dintr-o nouă perspectivă”, a spus Ștefan Mandachi.