Ce salariu încasează angajații de la Pro Tv. Care sunt cele mai bine plătite job-uri din televiziune

Ce salariu încasează angajații de la Pro Tv. Care sunt cele mai bine plătite job-uri din televiziune
Sursa foto: stirileprotv.ro

Prezentatorii de la Pro Tv se laudă cu sume incredibile în conturi, iar același lucru este valabil și când vine vorba despre restul angajaților din acdrul televiziunii. Pro Tv nu se uită prea mult la bani, așa că salariile oferite sunt greu de imaginat.

Pro Tv oferă unele dintre cele mai mari salarii din televiziune. Fie că este vorba despre cameramani, șoferi, sau prezentatori tv, sumele sunt consistente, iar mediul de lucru și programul sunt pe placul tuturor.

Cât câștigă angajații de la Pro Tv

Dacă vă întrebați cât câștigă un simplu șofer de la Pro Tv, ei bine, pentru un weekend de muncă, acesta câștigă suma de 250 de euro, în cazul în are mașina pe care o conduce are 8 + 1 locuri.

Dacă mașina este mai mare, cum ar fi un microbuz cu 16 locuri, sau o autorulotă, cum este cazul celor de la preselecțiile din țară, acest șofer va primi pentru un singur weekend suma de 500 euro.

Nici cameramanii de la Pro Tv nu se pot plânge. Cei care filmează emisiuni complexe, precum Vocea României sau Românii au talent, au salarii care variază între 4.000 și 8.000 de lei, în funcție de experiență.

Cât câștigă vedetele la Pro Tv

Dincolo de cameramani și șoferi, salariile cresc odată cu persoanele. Cu alte cuvinte, jurații de la show-urile da talente, sau prezentatorii emisiunilor de la Pro Tv câștigă un salariu de până la 10.000 de euro.

Suma nu este însă bătută în cuie. Ea poate varia în funcție de negocierile care se poartă între angajat și angajator, dar și în funcție de experiența pe care prezentatorul respectiv o are.

Andreea Esca spre exemplu, una dintre cele mai îndrăgite personalități din lumea televiziunii are un salariu de aproximativ 50.000 de euro, susțin surse pentru stiridirecte.ro.

Pe lângă Andreea Esca, Florin Busuioc și Neti Sandu nu se pot lăuda cu salarii prea mari. Prezentatorul de la meteo câștigă suma de 3.000 de euro, pe când prezentatoarea de la horoscop câștigă pentru rubrica sa zilnică suma de 2.000 de euro.