Cine a fost desemnat cel mai frumos concurent din istoria Survivor România? Surpriză mare și la feminin. Emisiunea Kanal D este un fenomen și aduce încasări uriașe

16 ian. 2021
Cine a fost desemnat cel mai frumos concurent din istoria Survivor România? Surpriză mare și la feminin. Emisiunea Kanal D este un fenomen și aduce încasări uriașe
Echipa Faimoșilor de la Survivor România

Kanal D a dat lovitura cu sezonul 2 din Survivor România. Vedetele pe care au reușit să le convingă să intre în lupta pentru marele trofeu reușesc să facă un show de zile mari, iar milioane de telespectatori urmăresc fiecare ediție a emisiunii. Astfel postul turc de televiziune a reușit să devanseze Pro Tv și Antena 1, având chiar și cifre duble față de concurență.

În acest contex și prețul publicitatății pe acest tronson orar este una piperată. De altfel surse voceabanilor.ro au dezvăluit că Survivor România generează cele mai mari încasări dintre toate producțiile Kanal D. Publicul care urmărește reality show-ul este din toate categoriile, ceea ce este un mare avantaj pentru canalul de televiziune care poate face un profit uriaș în urma acestei emisiuni.

Până acum lucrurile evoluează excelent. Mai mult decât atât, reality show-ul este acoperit de întreaga mass media, semn că internauții sunt interesați să afle detalii despre concurenții lor preferați.

Și pe social media Survivor România stă foarte bine. Fanii au creat numeroase grupuri în care dezbat fiecare episod în parte, dar au început să facă și topuri.

Cine a fost desemnat cel mai frumos concurent de la Survivor România?

Culiță Sterp este considerat de fani cel mai frumos bărbat dintre toți cei care au apărut la Survivor România. Probabil l-au uitat pe Iancu Sterp, fratele lui mai mic, care la doar 21 de ani a frânt multe inimi.

Culiță Sterp

Culiță Sterp este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele la ora actuală. El a fost căsătorit cu Carmen de la Sălciua, iar după divorțul de aceasta popularitatea lui a explodat. Scandalul din cuplu le-a crescut amândorura notorietatea și tariful, astfel că acum artistul a putut să-și cumpere doar în ultimele luni două mașini, pentru care a plătit 200.000 de euro.

Roxana Nemeș, cea mai frumoasă concurentă

Cea mai frumoasă concurentă de la Survivor România a fost votată cântăreața Roxana Nemeș. Aceasta a avut în trecut o relație de lungă durată cu impresarul Radu Groza, care a și introdus-o în lumea showbiz-ului, dar acum urmează să se căsătorească cu omul de afaceri Cătălin Hagima. Mult timp, Roxana s-a luptat cu kilogramele, dar după multe diete și sport a ajuns să arate perfect.

Roxana Nemeș

Cel mai popular concurent de la Survivor România a fost votat Jador, regele Youtube-ului. Tânărul cântăreț de manele este recunoscut pentru faptul că toate piesele sale ajung pe locul 1 în trending.

Concurenta cu cele mai apetisante forme a fost votată Războinica Roxana Ghiță. La 23 de ani, aceasta este studentă în Anglia la Sport, dar în trecut a studiat pictura și chiar a fost olimpică la matematică.

Roxana Ghiță