Suma imensă pe care o plătea Kanal D săptămânal pentru ca Jador să rămână la Survivor România. Este mult mai mare decât s-a crezut inițial

30 mai 2021
Suma imensă pe care o plătea Kanal D săptămânal pentru ca Jador să rămână la Survivor România. Este mult mai mare decât s-a crezut inițial
Jador a fost concurent la Survivor România în echipa Faimoșilor

Survivor România se apropie de sfârșit. Deja cele două echipe au fost unificate și în curând Faimoșii și Războinicii vor începe să concureze individual. În luna ianuarie, când a început competiția, favoriți erau Jador și Culiță Sterp. De altfel, cei doi maneliști au și primit cele mai mari onorarii de la Kanal D pentru a participa la acest reality show.

Campionul la capitolul bani a fost de departe Jador. Deși inițial s-a aflat că acest ar fi fost plătit cu 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție, acum cei de la Revista Viva, care au și mers la fața locului, la invitația Kanal D, susțin că artistul ar fi încasat, de fapt câte 7.000 de euro.

Câți bani are de luat Jador de la Kanal D

Jador a părăsit Republica Dominicană la sfârșitul lunii aprilie, după ce problemele lui la genunchi s-au agravat. De altfel, s-a încercat mult recuperarea lui. A stat pe margine aproape o lună, dar la scurt timp de la revenirea pe traseu și-a fracturat meniscul și nu s-a mai putut face nimic.

Chiar dacă nu a câștigat trofeul și marele premiu în valoare de 50.000 de euro, conform calculelor, manelistul a câștigat cu mult mai mult de atât de la Kanal D pentru timpul petrecut în jungla din Dominicană. În plus, acesta a spus într-un podcast că va fi în juriul Survivor în sezonul următor și va putea alege concurenții care vor pleca într-o nouă aventură.

Jador și Culiță Sterp

Jador a rezistat în competiție aproximativ 4 luni, ceea ce înseamnă că ar avea de încasat aproape 100.000 de euro pentru prestația lui de la Survivor România. Și Culiță Sterp va avea mulți bani de încasat. El a rămas 5 luni în concurs și a fost descalificat după ce a cerut să plece acasă.

Culiță Sterp revine și el acasă

Acesta și-a dorit să fie alături de viitoare lui soție, Daniela Iliescu, atunci când aceasta va naște, adică foarte curând. Culiță Sterp și-a anunțat fanii pe Instagram când ajunge în România și le-a transmis că-i așteaptă să-i cunoască în aeroport.

„Pentru că mi-ați scris foarte mulți că vreți să veniți la aeroport, când ajung în România, ăsta e biletul. Ne vedem acolo! Luni, 31 mai, ora 15:30, București, Henri Coandă”, a scris Culiță Sterp pe Instastory.