Lovitură pentru Jador și Culiță Sterp! Suma enormă cu care o plătesc cei de la Kanal D pe Claudia Pătrășcanu ca să intre în competiția Survivor România

25 feb. 2021
Lovitură pentru Jador și Culiță Sterp! Suma enormă cu care o plătesc cei de la Kanal D pe Claudia Pătrășcanu ca să intre în competiția Survivor România
Claudia Pătrășcanu, împreună cu cei doi copii ai săi

Până acum, Jador și Culiță Sterp erau concurenții cu cele mai mari onorarii plătite de Kanal D pentru prezența lor în competiția Survivor România. Acum se pare că cei doi cântăreți de manele au fost detronați de nimeni alta, decât Claudia Pătrășcanu. Aceasta nu s-a remarcat prin performanțele sale muzicale prea mult, dar a ieșit în evidența prin seria de scandaluri fără de sfârșit, pe care le are cu soțul său, Gabi Bădălău.

De altfel, cei doi se află în divorț, iar procesul este în plină desfășurare. Pentru că nu s-au înțeles la bani, aceștia au respins ideea de a se despărți la notar. Gabi Bădălău are în prezent o relație cu năbădăi cu Bianca Drăgușanu, cu care ar urma să se și căsătorească odată ce divorțul va fi pronunțat. Până atunci, însă mai este mult.

Claudia Pătrășcanu  a dezvăluit că va intra în competiția Survivor România

Între timp, Claudia Pătrășcanu a fost contactată de producătorii Survivor România pentru a intra în competiția din Republica Dominicană și deși inițial părea că a refuzat oferta, acum lucrurile s-au schimbat. Bădălău a dezvăluit în direct la Antena Stars, la emisiunea lui Dan Capatos că soția lui a acceptat oferta Kanal D.

„M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum”, a fost mesajul Claudiei Pătrășcanu  pentru Gabi Bădălău făcut public de acesta.

În replică,  el a încurajat-o să meargă la emisiune: „Foarte bine, du-te!”, i-ar fi spus acesta mamei copiilor lui.

Câți bani i-ar fi dat Kanal D Claudiei Pătrășcanu pentru a accepta provocarea Survivor România

Dan Capatos a dat detalii despre acest subiect în emisiunea lui și i-a ținut partea lui Gabi Bădălău.

„Acum i se dă un val la o parte și își lasă copiii pe mâna lui Gabi Bădălău, dar până acum nu-i lăsa într-o vacanță de două săptămâni. (…) Nu-i lași într-o excursie că îți e frică să nu-i răpească tatăl, dar poți să pleci 4 luni într-o altă țar”, a spus realizatorul Xtra Night Show.

Dan Capatos are emisiune de tip tabloid din anul 2007

Vedeta Antena Stars a povestit exact cursul evenimentelor, în urma discuției pe care a avut-o cu Gabi Bădălău și a prezentat publicului fiecare detaliu.

„Claudia Pătrășcanu a fost contactată de către o emisiune tip reality show să facă parte din echipa de acolo pentru câteva zeci de mii de euro și se pare că va pleca acolo. L-a informat pe Gabi Bădălău de acest lucru. (…) Mama de copil pleacă poate pentru 4 luni la capătul Pământului pentru o sumă cu patru zerouri pe lună. Sau… poate din disperare să își crească copiii face acest lucru. (…) Când ești în situația asta, parcă nu-ți vine să te urci pe lemnele alea, să dai cu mingile la coș, să faci foamea. (…) Te duci când ești într-o stare foarte bună. Poate e înfățișare la Tribunal în perioada aia…”, a spus Dan Capatos.

Jurnaliștii de la Click! susțin că pentru prezența ei la Survivor România, Claudia Pătrășcanu ar urma să primească 20.000 de euro și se pare că astfel ar deveni cea mai bine plătită vedetă din competiție, devansându-i pe Jador și Culiță Sterp.