O sumă enormă! Cu cât va fi plătit Jador pentru a cânta la un eveniment din SUA. În plus va primi și bacșiș

20 mai 2021
O sumă enormă! Cu cât va fi plătit Jador pentru a cânta la un eveniment din SUA. În plus va primi și bacșiș
Jador este unul dintre cei celebri cântăreți de manele din România. Foto: Facebook

Jador visa să câștige marele trofeu Survivor România, dar și cei 50.000 de euro puși în joc de cei de la Kanal D. Din cauza accidentării destul de serioase de la genunchi, artistul a fost obligat să părăsească prematur competiția. El oricum era plătit pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană cu aproximativ 5.000 de euro, conform dezvăluirilor din mass media.

Dezamăgit că nu a reușit să ducă la bun sfârșit competiția Survivor România, Jador a intrat direct în studio și a înregistrat mai multe piese. Una dintre ele a fost lansată deja și este o colaborarea cu colegul lui Cătălin Moroșanu și Lino Golden. Melodia s-a bucurat de succes și a ajuns pe locul 1 în trending Youtube.

Jador va cânta la un eveniment privat din SUA

În mod cert, show-ul Survivor România i-a crescut și mai mult notorietate alui Jador, care a devenit simpatic multora. Iar odată cu notorietatea și prețul. Acesta a fost contactat de cântăreața de muzică populară, Elena Merișoreanu pentru a-i propune să cânte la un eveniment privat din SUA.

Elena Merișoreanu

Cu acest prilej s-a aflat și ce sumă va primi Jador pentru prestația lui. Pe lângă banii primiți prin contract, el va primi și bacșiș, care poate chiar să-i dubleze încasările.

Elena Merișoreanu a dezvăluit tariful lui Jador pentru o cântare

„Zilele trecute, Jador a venit la mine, acasă, să discutăm despre turneul din Las Vegas, o să fie plătit cu 5.000 de dolari. O să ia însă și bacșiș gras. El s-a bucurat foarte mult de oferta asta când i-am zis, sărea în sus de bucurie, la telefon. Am mai ajutat-o și pe Ruby, pe Dorian Popa și pe Gina Pistol. Îmi sunt toți foarte dragi, pentru că îi văd cum muncesc și că sunt foarte respectuoși cu mine”, a dezvăluit Elena Merișoreanu pentru playtech.ro.

Cântăreața de muzică populară este foarte iubită în lumea showbiz-ului și este tot timpul prezentă la evenimentele mondene. Ea are și foarte multe relații, ceea ce a ajutat-o mereu să se mențină în prim plan.