Surpriză mare la Românii au talent. Cine a câștigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro

28 mai 2021
Surpriză mare la Românii au talent. Cine a câștigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro

Cine a câștigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro la Românii au talent? Emisiunea a ajuns la final. Cel de-al 11-lea sezon a fost filmat în condiții speciale, de pandemie, dar audiențele au fost la fel de mari ca întotdeauna. Show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș a fost mereu lider absolut, devansând toate celelalte posturi.

Chiar în debutul emisiunii, după doar o reprezentați a fost înmânat premiul de 10.000 de euro celui mai original număr. Câștigători au fost băieții de la Art of Robots. Bucuria a fost imensă. Juriul format din Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu i-au aplaudat și felicitat și ei.

Art of Robots

Daria Batschi Beleca, Duo Turkeev și Maria Rădeanu au fost ceilalți trei nominalizați. Telespectatorii au trebuit să-i voteze. S-a dat star vot încă de la sfârșitul celei de-a doua semifinale.

Cine se luptă pentru premiul de 120.000 de euro oferit de Lidl

Pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, oferit de Lidl, se luptă 11 concurenți: Ana Maria Mărgean, GIM, Daria Batschi Beleca, Rareș Trufea, Remi Martin, Art of Robots, Filip Cioc, Duo Turkeev, Narcisa Ungureanu, Magitot și Dean Bowman.

Doar unul va pleca acasă cu trofeul și cu cecul la care visează toți competitorii din această seară.