Suma imensă pe care o încasează Elenei Băsescu ca pensie alimentară pentru copii! De unde îi mai intră alte zeci de mii de euro în conturi

Suma imensă pe care o încasează Elenei Băsescu ca pensie alimentară pentru copii! De unde îi mai intră alte zeci de mii de euro în conturi
Elena Băsescu, fiica fostului președinte, Traian Băsescu

După rezultatul dezastruos de la alegerile parlamentare, Elena Băsescu a decis să lase politica deoparte. Fiica fostului președinte, Traian Băsescu are un nou business de care se ocupă și câștigă mai bine decât s-ar fi așteptat.

Elena Băsescu a lansat în 2019 o colecție de haine pentru copii mici și mămici, iar afacerea pare a fi mai profitabilă decât s-ar fi așteptat fiica fostului președinte.

Câți bani câștigă acum Elena Băsescu

Potrivit ultimei declarații de avere depusă, Elena Băsescu câștigă bani mai frumoși ca niciodată. Aceasta și-a cumpărat un BMW X6, xDrive 40i estimat la nu mai puțin de 90.000 de euro.

Pe lângă mașină, fiica lui Traian Băsescu mai are în conturi și suma de 160.000, semn că afacerile sale merg foarte bine.

Veniturile Elenei nu se opresc aici. Aceasta mai încasează și pensie alimentară în urma divorțului pentru copiii săi, iar suma este una consistentă. Aceasta încasează aproximativ 60.000 de euro.

Elena Băsescu a vorbit la un momentdat despre afacerea ei și se declara extrem de mulțumită. Lucrurile au întrecut orice fel de așteptare.

”Îmi merge peste așteptări. Am primit un număr mare de comenzi”, mărturisea Elena Băsescu.

Elena Băsescu și-a revenit rapid după divorț

Elena Băsescu a trecut cu bine peste despărțirea de Cătălin Gheorghe. Cei doi s-au despărțit după doar doi ani de relație, iar fiica celor doi a rămas la Elena.

Totuși, Anastasia nu este singurul copil al Elenei Băsescu. Fiica fostului președinte al României îi mai are în grijă pe Sofia Anais şi Traian, care provin din căsătoria ei cu Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu și fostul ei soț, Bogdan Ionescu

Nici căsnicia cu el nu a mers foarte bine. EBA și omul de afaceri au divorțat în 2016, după patru ani de mariaj, dar au păstrat o relație bună, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

”A fi mamă a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici. Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură. Sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui”, mărturisea Elena Băsescu în urmă cu ceva timp.