Cine este iubita secretă a premierului Florin Cîțu? Ea este celebră, iar el a mai fost căsătorit. Unde lucrează aceasta și cât câștigă lunar

18 feb. 2021
Cine este iubita secretă a premierului Florin Cîțu? Ea este celebră, iar el a mai fost căsătorit. Unde lucrează aceasta și cât câștigă lunar
Florin Cîțu. Sursa: Facebook

Florin Cîțu este noul premier al României, începând cu 22 decembrie. Și dacă despre politicianul și economistul Florin Cîțu se știu destul de multe, pentru că a fost mereu foarte activ din punct de vedere profesional, ei bine despre om, aproape nimic. Are 48 de ani și este singur. Sau nu, după cum ne-a informat fostul ministrul de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici.

Au curs multe acuzații despre Florin Cîțu în mediul online. Cristian Vasilcoiu, actualul consilier al social democratului Marius Budăi, fost ministru al Muncii, chiar l-a acuzat că ar fuma sau consuma substanțe interzise, însă nu a prezentat nicio dovadă în acest sens. Actualul premier evită să discute despre viața lui personală.

Cu cine a mai fost căsătorit Florin Cîțu?

El a fost adus în PNL acum patru ani de Alina Gorghiu, fiind bun prieten cu soțul acesteia, Lucian Isar. În acest timp a înregistrat o ascensiune fulminantă. De la senator novice, la ministru de Finanțe, iar acum la premier.

Puțini știu, dar Florin Cîțu a mai fost căsătorit, dar nu se știe dacă are sau nu copii. Într-un CV din 2011, era marcat că acesta avea soție la acel moment, dar în ultimele declarații de avere, rubrica venituri soție nu este completată. Rămâne o enigmă, însă cine a fost partenera lui de viață.

Într-o emisiune TV, în care Eugen Orlando Teodorovici era invitat, alături de Elena Calistru, un nume extrem de sonor în domeniul ONG-urilor, a numit-o pe aceasta doamna Cîțu. De atunci s-a scris mult pe acest subiect, iar relația dintre actualul premier și fondatoarea Funky Citizens nu a fost negată niciodată.

Cine este Elena Calistru, cea despre care se spune că este iubita actualului premier?

„Cel mai marcant pentru mine, profesional, a fost cel în care am plătit primele contribuții și impozite pentru echipa Funky Citizens. Mi-am dat atunci seama nu numai că „am devenit om mare” și că am responsabilitatea salariilor unor oameni, ci și că va trebui să convingem mereu oamenii că ceea ce facem noi este util. Și că va trebui să ne hrănim la propriu din a arăta că civismul e necesar și important în fiecare zi”, spunea Elena Calistru într-un interviu din anul 2017 pentru Revista Cariere.

Elena Calistru, fondatoarea ONG-ului Funky Citizens

Aceasta lucrează în domeniul ONG-urilor de peste 10 ani și a fost implicată în numeroase proiecte, atât naționale, cât și internaționale. Conform surselor voceabanilor.ro este o profesionistă desăvârșită și ar încasa lunar câteva mii de euro, datorită calităților sale de consultant și voce importantă în societatea civilă.

Elena Calistru are 34 de ani și a absolvit Colegiul Național Unirea din Focșani, iar apoi a finalizat cu succes cursurile Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București. Între anii 2006-2007 a beneficiat de o bursă și a studiat la Roma, la Universitatea La Sapienza. În 2008 s-a angajat la  Transparency International România, un ONG finanțat și de CEE Trust, unde este implicat și George Soros.

În anul 2021 a fondat organizația non-guvernamentală Funky Citizenz, a cărei președinte este și astăzi și de atunci a devenit din ce în ce mai cunoscută în societatea civilă.