Suma enormă pe care o plătește Antena 1 pentru ca Andreea Antonescu să participe la Splash! Vedete la Apă. Câți bani primește și Andreea Țonciu

27 aug. 2021
Suma enormă pe care o plătește Antena 1 pentru ca Andreea Antonescu să participe la Splash! Vedete la Apă. Câți bani primește și Andreea Țonciu
Andreea Antonescu și Andreea Țonciu, două dintre vedetele show-ului. Sursa foto: Instagram

Show-ul „Splash! Vedete la apă” a aliniat la start printre cele mai frumoase vedete ale showbiz-ului românesc și se pare că nu a costat tocmai puțin. Vedete precum Andreea Antonescu, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Natalia Duminică, Dj Harra sau Alina Pușcaș impresionează atât prin formele perfecte afișate, dar și prin onorariile pe care le primesc pentru apariția în emisiune.

Producătorii emisiunii „Splash! Vedete la apă”, care face deliciul publicului în ultima perioadă, se pare că au băgat adânc mâna în buzunare pentru a aduce pe micul ecran frumusețile showbizu-ului din România. Artistele și vedetele de televiziune sunt plătite regește pentru aparițiile lor, mai ales că multe apar în costume de baie minuscule.

De asemenea, din juriul show-ului fac parte vedete cunoscute precum Jean de la Craiova, Iulia Albu, Nea Mărin și, din această săptămână, antrenoarea Clara Gherase, cea care îl înlocuiește pe Bogdan Ioniță.

Ce sume câștiga unele vedete ale show-ului

După negocieri la sânge cu producătorii, vedetele se bucură de onorarii consistente și se pare că sunt plătite în baza popularității de care se bucură. Conform surselor fanatik.ro, Andreea Antonescu ar fi printre cele mai bine plătite vedete care calcă pragul emisiunii. Pentru fiecare apariție în cadrul show-ului „Splash! Vedete la apă” ea primește nu mai puțin de 1.300 de euro. Ea participă deja pentru a doua oară la acest show și a mărturisit că de această dată a cuprins-o panica.

„Îmi aminteam de data trecută că dădeam de două ori din mâini și ieșeam la suprafață. Acum nu mai ieșeam și m-a luat panica. Nu am venit aici să învăț să înot. Vreți să sar, sar, dar nu mă puneți să înot!”, a povestit artista.

Emoții, panică și frică printre vedete

O altă vedetă care primește, de asemenea o sumă frumoasă și nu se plânge că pleacă cu buzunarele goale este Andreea Țonciu. După fiecare apariție aceasta pleacă fericită acasă cu peste 1.000 de euro în plus în portofel sau pe card. Cu toate acestea, Andreea mărturisește că este „foarte panicată și foarte, foarte fricoasă” și i s-a părut că platforma de la 3 metri e de fapt la 20 de metri.

„Data trecută când am mai participat la acest concurs am sărit de la 10 metri, dar atunci eram tânără și neliniștită. Însă de când am devenit mamă, mi-am dat seama că sunt foarte panicată și foarte, foarte fricoasă. Nu mă așteptam, acum și când urc la platforma de la 3 metri mi se pare că sunt la 20!”, a mărturisit Andreea.

Și investiția celor de la Antena 1 se pare că dă rezultate pentru că vedetele apar la trambulină și încearcă să impresioneze publicul și juriul atât prin săritura lor în apă cât și prin forma perfectă pe care o afișează.