Suma enormă pe care a plătit-o Playboy pentru ca Andreea Antonescu să pozeze goală! Cât a costat-o operația la sâni pe noua concurentă de la Survivor România

Suma enormă pe care a plătit-o Playboy pentru ca Andreea Antonescu să pozeze goală! Cât a costat-o operația la sâni pe noua concurentă de la Survivor România
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu este noua concurentă de la Survivor România și de joi seara s-a alăturat echipei Faimoșilor. Ea o înlocuiește practic pe Alexandra Stan, care a fost nevoită să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale. Fosta membră a trupei Andre și-a impresionat colegii cu bustul generos, dar i-a și exasperat cu slabele sale performanțe sportive.

Andreea Antonescu a particpat și la „Ferma. Orășeni vs Săteni„, unde a intrat tot de la jumătatea show-ului. Aceasta speră să reziste cât mai mult în competiția din Republica Dominicană și și-a rugat deja colegii de echipă să o antreneze pentru a nu se face de râs.

Andreea Antonescu a intrat în istoria Playboy ca fiind cea mai scumpă vedetă din România, care s-a lăsat fotografiată dezbrăcată. Aceasta a primit un onorariu de 30.000 de dolari în anul 2002, când era în vogă, datorită celebrității trupei Andre. Redactorul șef al publicației, Dan Silviu Boerescu a povestit pentru Click! cum au decurs negocierile la acel moment.

Cât a plătit Andreea Antonescu pentru implantul său cu silicoane

“Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos (n.r. era editor executiv la revistă) mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul”, a declarat Dan Boerescu, conform voxbiz.ro.

Andreea Antonescu avea un bust generos de la natură, dar în anul 2017 aceasta a decis să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni, pentru un lifiting cu implanturi. Pentru aceasta, cântăreața a scos din buzunar 2.500 de euro, iar rezultatul este cel care s-a văzut și joi în competiția Survivor România.