Suma enormă pe care a cerut-o Andreea Țonciu ca să apară la Antene. Pentru ce emisiune și la ce acord a ajuns cu producătorii

03 feb. 2021
Suma enormă pe care a cerut-o Andreea Țonciu ca să apară la Antene. Pentru ce emisiune și la ce acord a ajuns cu producătorii
Andreea Țonciu a revenit în prim plan după aparția sa la Kanal D

După o perioadă în care nu prea s-a mai știut nimic de ea, Andreea Țonciu a apărut în emisiunea Bravo ai Stil de pe Kanal D, iar numele ei a început să revină din nou în prim plan. Cum producția s-a bucurat de mare succes și audiențe record, fosta asistentă TV s-a decis că vrea să continue cu aparițiile televizate.

Așa că și-a sunat prietenii din presă și a dat mai multe interviuri, în care a transmis acest lucru. Dorința i-a fost auzită și de producătorii din cadrul trustului Intact, care de multe ori au „împrumutat” vedete create de Kanal D și Pro Tv, dar și angajați importanți ai celor două posturi pentru a-și crește ratingul.

Câți bani a cerut Andreea Țonciu ca să apară la Antena Stars

Imediat aceștia au contactat-o pe Andreea Țonciu și i-au propus să participe împreună cu fiica ei în cadrul emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars, conform surselor CanCan. Încântată de proiect, bruneta a mers la negocieri, dar acolo s-a blocat totul întrucât pretențiile financiare ale acesteia erau cu mult peste bugetul alocat producției. Trebuie menționat că Antena Stars este totuși un post de nișă cu audiențe destul de mici.

Aceleași surse au dezvăluit că Andreea Țonciu ar fi cerut suma de 10.000 de lei pe lună, ceea ce i-a șocat pe producători. Aceștia au refuzat, iar discuțiile ar fi degenerat, așa că este posibil să nu o mai vedem prea curând pe fosta asistentă TV pe unul din posturile Intact.

Oana Roman și Cristina Șișcanu au fost soluții mai convenabile

Ulterior, cei de la Antena Stars au găsit alte soluții. Și astfel emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici” le are ca protagoniste pe Elena Ionescu, fosta câștigătoare Survivor România și Sânziana Ionescu, care au fost și în primul sezon. Plus Oana Roman și Cristina Șișcanu, care a fost și ea concurentă Survivor România, dar și Bravo ai Stil.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul «Mămici de pitici, cu lipici»! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor. Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre.

Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenţie, cu ochi vigilenţi şi să analizeze care dintre mămici se comportă aşa cum ar trebui cu cei mici. E greu să spui cum ar trebui să facă o mama astfel încât să îşi crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părărea astfel încât să creăm o competiţie savuroasă între mămicile care participă!”, a spus Cristina Șișcanu.

„Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Și pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoții!”, a declarat și Oana Roman.